Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 17:51

Πιστός στρατιώτης της εθνικής ο Ανδρέας Μαύρος

Για άλλη μια χρονιά προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών ο προπονητής της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης Ανδρέας Μαύρος.

Ακόμη μία σελίδα πρόσθεσε στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του ο Ανδρέας Μαύρος, καθώς στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, Κώστα Μίσσα κατέκτησε την 6η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξήχθη στην Κρήτη.

Η 6η θέση αποτελεί σημαντική επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τις σημαντικές απουσίες και τους τραυματισμούς που είχε η Εθνική ομάδα, όπως του Σιόλογκα, του Διαμαντάκου (κατά την διάρκεια του τουρνουά), του Παπαπέτρου και του Αντετοκούνμπο. Η τελική κατάταξη του τουρνουά ήταν η παρακάτω:

1.Τουρκία
2.Ισπανία
3.Σερβία
4.Κροατία
5.Λιθουανία
6.Ελλάδα
7.Γαλλία

Το ταξίδι με την Εθνική δεν σταματά εδώ για τον Βολιώτη coach. Ο προπονητής της Συριανής ομάδας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Εθνική ομάδα των Κορασίδων για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ U16 που θα λάβει μέρος από 31/7/2014 έως 10/8/2014 στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Debrechen). Ο Ανδρέας Μαύρος ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Θάνου Σόφτση θα προσπαθήσει για το καλύτερο για ακόμα μία φορά.

Με τις δύο φετινές κλήσεις του στις Εθνικές ομάδες ο προπονητής του Α.Ο. Ερμούπολης αποδεικνύει για πολλοστή φορά το επίπεδο του και την αξία του ως προπονητής. Η παρουσία του κοσμεί το Συριανό και Κυκλαδίτικο χώρο της πορτοκαλί θεάς. Είμαστε τυχεροί όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον χώρο του μπάσκετ, που έχουμε την τιμή να βλέπουμε τόσα χρόνια έναν ομοσπονδιακό προπονητή να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες που έχει βιώσει τόσα χρόνια στα παρκέ, στις νεότερες γενιές των αθλητών του νησιού μας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης θέλει να συγχαρεί τον Ανδρέα Μαύρο για τις επιτυχίες άλλη μια φορά και να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το επόμενο τουρνουά!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares