Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 23:10

Παρδαλού: Είμαστε οικογένεια

Η Μαρία Παρδαλού του ΑΟ Μυκόνου είναι η αθλήτρια που με τους Μίνο και Δημητράκη, πρόσφεραν στις Κυκλάδες μία ιστορική διάκριση, κατακτώντας 4 χρυσά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουλίου.

Η αθλήτρια που προπονείτε κάτω από τις οδηγίες του Λευτέρη Μπότσαρη μίλησε στο SportCycladesγια το χρυσό μετάλλιο, τον ΑΟ Μυκόνου και τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον.

Η Πανελληνιονίκης των 3.000μ. Στριπλ έστειλε τις ευχαριστίες της σε όσους την στήριξαν στην επίτευξη των στόχων της, λέγοντας: « Πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Πάππα για τη στήριξη που μου παρείχε γιατί αν δεν ήταν αυτός εγώ δεν θα ήμουν εδώ και κάποιες δυσκολίες που είχα μέσα στη χρονιά ήταν δίπλα μου και με βοηθούσε ψυχολογικά, ενώ παράλληλα μου έδινε δύναμη να συνεχίσω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον AO Μυκόνου και το χορηγό μου "TROPICANA BEACH BAR", την οικογένεια μου και τον προπονητή μου Λευτερη Μπότσαρη.

Τώρα όσον αφορά την επίδοση της και τα μελλοντικά της σχέδια η Μαρία Παρδαλού τόνισε: «Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στόχος ήταν η πρώτη θέση. Είχα στο μυαλό μου και το όριο για τους πανευρωπαϊκούς αντρών-γυναικών αλλά οι συνθήκες δεν ήταν καλές για να το καταφέρω. Το σαββατοκύριακο είναι οι βαλκανικοί αγώνες και αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσω να κυνηγήσω το όριο εκεί. Ο μεγάλος μου στόχος είναι η συμμέτοχη στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016».

Κλείνοντας η Μαρία Παρδαλού πρόσθεσε μία ατάκα που ίσως φανερώνει το μυστικό της επιτυχίας: «Νιώθω το σύλλογο μου σα να είμαστε μία οικογένεια και πιστέψτε με είμαστε… τους ευχαριστώ πολύ για όλα».

PAPAS PARDALOY MINO

PARDALOY-MINOjpgPARDALOY VATHRO

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares