Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 15:45

Κουκάς: θα τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο

Ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου Κώστας Κουκάς με ανακοίνωση του συγχαίρει τους αθλητές της ομάδας του που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου και ειδικά τους Παρδαλού και Μίνο που έφεραν δύο χρυσά στο σωματείο της Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα του ΑΟ Μυκόνου

"Στις επιτυχίες της Μυκόνου συγκαταλέγονται αναμφισβήτητα και οι αθλητικές διακρίσεις της νεολαίας του νησιού. Είναι τιμή για όλους μας να παρουσιάζουμε αθλητές επιπέδου... που αγωνίζονται σε πανελλήνια koukas-al-4-2013-parikiaκλίμακα και ξεχωρίζουν, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του πρωταθλητισμού.

Ο λόγος για τις δυο πρωτιές που κατέκτησε ο στίβος του Α. Ο. Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 19 και 20 Ιουλίου.

Η Μαρία Παρδαλού και ο Γιώργος Μίνο κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα στιπλ της κατηγορίας τους. Επιβεβαίωσαν με αυτό τον τρόπο την κλάση τους, μιας και την ίδια διάκριση είχαν καταλάβει και πέρυσι.

Ενημερωθήκαμε επίσης πως στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών αγωνίστηκαν δύο ακόμη αθλητές μας, ο Διομήδης Μπακατσέλος στα 5.000 αντρών ήταν 13ος με 16.20 και πρόσφερε έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στο σύλλογο. Ο Χάρης Μόσχος, επανήλθε στο στίβο υγιής, αγωνίστηκε στη σφυροβολία και ήρθε 14ος με επίδοση 48 μέτρα.

Έτσι ο Α.Ο. Μυκόνου κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 29 βαθμούς, μια αξιόλογη συγκομιδή οι οποίοι θα το ανεβάσουν πολύ ψηλά στην ετήσια αξιολόγηση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας, στις οικογένειές τους αλλά και στον Α.Ο. Μυκόνου για τους αθλητές του που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Αντρών και Γυναικών, αλλά και Παίδων και Κορασίδων''.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειές τους.

Κωνσταντίνος Κουκάς

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares