Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 16:04

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας των ''Πειρατών''

Στη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Φοίνικας την επόμενη σεζόν στην Α1 Ανδρών θέλει για ακόμη μία φορά τον κόσμο στον πλάι του. Η στήριξη των Συριανών στην ομάδα είναι κάθε χρόνο δεδομένη, έτσι για ακόμη μία φορά η διοίκηση των «Πειρατών» έκδωσε τις κάρτες διαρκείας ευελπιστώντας στην άμεση εξάντληση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πάρε θέση στη νέα προσπάθεια!

Ο Φοίνικας Σύρου, η πλέον επιτυχημένη ομάδα των Κυκλάδων και όλου του Αιγαίου, ετοιμάζεται να δώσει το παρών στα "σαλόνια" του ελληνικού βόλεϊ για ακόμη μία χρονιά και να μας χαρίσει στιγμές χαράς και υπερηφάνειας!

Για να το πετύχει όμως αυτό, χρειάζεται το μεγάλο της "όπλο", τον κόσμο της!

Η ομάδα της καρδιάς σου χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την δική σου στήριξη και βοήθεια. Πάρε θέση και γίνε και εσύ μέλος στη νέα προσπάθεια! Στήριξε την ομάδα που αγαπάς, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν 2014-2015, απολαμβάνοντας παράλληλα προνόμια σε επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις (*).

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση και λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, διατηρήθηκαν στα περσινά επίπεδα και ορίστηκαν στα 100 και 150 ευρώ, τιμές που είναι από τις πλέον προσιτές στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ως ελάχιστο ευχαριστώ για την στήριξή τους τα προηγούμενα χρόνια, θα έχουν προτεραιότητα να ανανεώσουν την κάρτα τους και να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι την Κυριακή 3 Αυγούστου.

Με την εγγραφή θα καταβάλλεται προκαταβολή 50 ευρώ και η εξόφληση θα γίνεται με την παραλαβή της κάρτας το διάστημα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στα παρακάτω τηλέφωνα:

- 6936564666 (Αντώνης Στεφάνου, Γενικός Αρχηγός)

- 6932402635 και 6937770084 (Μανώλης Βαμβακούσης, Ταμίας)

* Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια και τις επιχειρήσεις που τα παρέχουν θα γίνουν γνωστές με μελλοντική ανακοίνωση

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares