Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 14:39

Στήριγμα η Φινλανδική Βάασα‏

Κουπόνι Κυριακής που σιγά σιγά αρχίζει και γεμίζει σε αγώνες και προμηνύει ότι σύντομα θα ξεκινήσουνε και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στα Σαββατοκύριακα μας.

Το Betarades.gr από φέτος έχει προσθέσει στα πρωταθλήματα, για τα οποία υπάρχει αναλυτικό πλήρες ρεπορτάζ, και τις χώρες της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Τσεχίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, Κροατίας και Σερβίας. Οι αναλύσεις για αυτά τα πρωταθλήματα συμπληρώνουνε τις ήδη γνωστές και εμπορικές λίγκες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αναγνωστών μας για μεγαλύτερη γκάμα σε ρεπορτάζ πρωταθλημάτων τα οποία στην Ελλάδα υπάρχουνε μόνο στο Betarades.

Στα σημερινά παιχνίδια τώρα, στο Βέλγιο ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική με την Πέρουβελς να κάνει ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία, στην Νορβηγία, η διοίκηση της Ρόζενμποργκ αποφάσισε να απομακρύνει τον Κχελ Γιόνεβρετ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ενώ στην Ελβετία η Βασιλεία θα αγωνιστεί στο ανακαινισμένο St. Jacob-Park με τους οπαδούς της να στηρίζουνε την «αλλαγή» και αναμένεται soldout. Στη Χιλή σοκαρισμένη απ' την είδηση του θανάτου της μικρής κόρης του Μπορίς Ριέλοφ είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα της Χιλής. Η ενός έτους κόρη του αμυντικού της Ικίκε πνίγηκε έπειτα από πτώση σε πισίνα και όπως είναι λογικό, άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι συντετριμμένοι απ' το τραγικό συμβάν.

Με οδηγό τη Βάασα κόντρα στην Μαριέχαμν

Αν και θεωρητικά είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τούρκου, η Βάασα δεν κατάφερε να πάρει τελικά το τρίποντο, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά από ένα κακό διάστημα φαίνεται πάντως, ότι βρίσκει τα πατήματα της, ανέβηκε στην 5η θέση και βρίσκεται στο -6 από την Σεϊναγιόεν. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα της και θέλει σήμερα να διευρύνει το σερί της, κόντρα σε μια Μαριέχαμν που βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Στην δράση επέστρεψε μετά από τρεις μήνες και ο επιθετικός Μορισέϊ, ο οποίος αγωνίσθηκε ως αλλαγή την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει καλή φόρμα με τρεις νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στηρίζουμε τη γηπεδούχο σε απόδοση 1.90.

               

Νίκη για την Ζούλτε Βάρεγκεμ

Με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά και την πρόκριση της σε βάρος της Ζάβιτσα στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται την Κόρτραϊκ στην έδρα της, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή των γηπεδούχων Φράνκι Ντάρι «Όλο το βάρος μας πέφτει στην αναμέτρηση με την Κόρτραϊκ. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να δείξουμε πως έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοί μας θα δώσει βροντερό "παρών" στις κερκίδες του γηπέδου». Ενδιαφέρον στατιστικό ότι σημειώνει πάνω από δύο γκολ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της.

Διπλό με κάλυψη η Στουρμ Γκρατς

Η Στουρμ Γκρατς κατεβαίνει στο σημερινό ματς με το διπλό να καθίσταται επιτακτικό κόντρα στην Γκρόντιγκ. Η ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη «νεοφώτιστη» Άλταχ «ταρακούνησε» το εσωτερικό της ομάδας και όλοι θα ψάξουν σήμερα μία νίκη, που θα λειτουργήσει ως «άφεση αμαρτιών». Να υπενθυμιστεί ότι η Στουρμ προκρίθηκε στις 11 Ιουλίου στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, επικρατώντας της κατώτερης Σβατς με 1-4. Στο 2-2-1 το σερί στα πέντε φιλικά του καλοκαιριού. Στα συν της Στουρμ ότι η η Γκρόντιγκ την προσεχή Πέμπτη φιλοξενεί τη μολδαβική Ζίμπρου, στο πρώτο ματς για τον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε με το διπλό με Drawnobet (ισοπαλία όχι στοίχημα).

Για το διπλό η Ζυρίχη μέσα στην Βαντούζ

Η Ζυρίχη έχει μπει με... πατημένο το γκάζι στη φετινή σεζόν. Το περασμένο Σάββατο έκανε ιδανική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Γκρασχόπερς (σκόρερ ο Τσιουμιέντο στο 59’). Την Τετάρτη διπλασίασε τα νικηφόρα αποτελέσματα, καταβάλλοντας και πάλι εντός έδρας την αντίσταση της Τουν.  Ο προπονητής της ομάδας, Ουρς Μάιερ, παρακολούθησε δια ζώσης τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό της Βαντούζ με τη Σεντ Τζόνστον, τονίζοντας σχετικά: «Η Βαντούζ ήταν αναμφισβήτητα η κυρίαρχη ομάδα και αυτή που άξιζε πραγματικά να πάρει την πρόκριση». Παράλληλα, προέβλεψε ότι στο σημερινό ματς η Βαντούζ θα αφήσει στην ομάδα του να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιμένοντας να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Διπλή ευκαιρία στην Χόμπρο

Στα ύψη η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Χόμπρο, καθώς μόνο... απαρατήρητη δεν πέρασε η εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί της Οντένσε το περασμένο σαββατοκύριακο. Μία ιδανική πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους, που επέστρεψαν φέτος στη «μεγάλη» κατηγορία. Η Χόμπρο πήρε την άνοδο ως 2η, συγκεντρώνοντας 65 βαθμούς σε 33 ματς, έναντι 66 της πρωταθλήτριας Σίλκενμποργκ. Τα «μηνύματα» που έστειλε η ομάδα του 38χρονου Γιόνας Νταλ ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξα, διατυμπανίζοντας σε όλους τους τόνους ότι θα αποτελέσει ένα «σκληρό καρύδι» στη μάχη για την παραμονή. Αξίζει η επιλογή μας στο Χ2 σε απόδοση που διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, την πληρέστερη onlineεφημερίδα για το στοίχημα και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μεταγραφές των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών ομάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares