Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 13:31

Νίκες για Μπρόντμπι και Χάκεν‏

Η πρώτη γεμάτη ευρωπαϊκή εβδομάδα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκίνησε και παρότι τα μέσα του καλοκαιριού οι αναμετρήσεις σε Champions League και Europa League μας κρατάνε σε… εγρήγορση και αποτελούν το καλύτερο ζέσταμα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Πρώτος θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, που την Τετάρτη δοκιμάζεται στο Βέλγιο κόντρα στη Σαντάρ Λιέγης, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης (σ.σ: έχει ήδη προκριθεί σε βάρος της Ροβανιέμι) που αγωνίζονται απέναντι στη Σεράγιεβο και τη Μάιντζ αντίστοιχα. Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων είναι «φτωχό» ωστόσο προκύπτουν κάποια σημεία κυρίως από τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Δυνατά με τον Άσσο της Μπρόντμπι

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο Άσσος της Μπρόντμπι σε απόδοση 1.80 με αντίπαλο τη Σίλκεμποργκ. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν η Μπρόντμπι δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μίντιλαντ, με τον τεχνικό της ομάδας Τόμας Φρανκ, να είναι εμφανώς προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Η επιστροφή στις νίκες για τη Μπρόντμπι είναι μονόδρομος, ενώ φυσικά το μυαλό όλων βρίσκεται και στο παιχνίδι της Πέμπτης όπου η Μπρόντμπι φιλοξενείται από την Κλάμπ Μπριζ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως και την πρώτη αγωνιστική έτσι και σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο έμπειρος επιθετικός Γιόχαν Ελμάντερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Φρανκ, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στη Σουηδία για προσωπικούς λόγους. Αντίθετα, το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπρόντμπι, αναμένεται να κάνει ο Νορβηγός επιθετικός Ελμπασάν Ρασάνι.

Νίκη και για τη Χάκεν

Από τη Σουηδία επιλέγουμε τον Άσσο της Χάκεν κόντρα στη Τζουργκάρντεν σε απόδοση 1.80. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Nya Gamla Ullevi» και όχι τη φυσική έδρα της Χάκεν, το «Rambergsvallen». Και τα δύο γήπεδα βρίσκονται στο Γκέτεμποργκ. Η Χάκεν ενίσχυσε σημαντικά την επιθετική γραμμή της μετά την απόκτηση του Γκούναρ Χέινταρ Τόρβαλντσον από την Κόνιασπορ. Πρόκειται για τον 32χρονο Ισλανδό προπονητή ο οποίος το 2005 είχε κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 16 γκολ για τη Χάλμσταντ. Από το 2011 μέχρι το 2013 κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 32 φορές σε 70 συμμετοχές της με την Νόρκεπινγκ. Το συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με τη Χάκεν, η οποία παλεύει θα δώσει τον υπερ πάντων αγώνα για κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει ισχύ μέχρι το 2016. Πριν από επτά μέρες επικράτησε με 2-1 της αποψινής αντιπάλου της εκτός έδρας και σήμερα πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Μμε χάντικαπ οι Πορτογάλοι

Από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 που διεξάγεται στην Ουγγαρία και έχει φτάσει στην ημιτελική φάση επιλέγουμε να ποντάρουμε στον αγώνα Πορτογαλία – Σερβία. Ο νικητής θα βρεθεί στον τελικό και εμείς θα προτιμήσουμε τους Πορτογάλους με χάντικαπ -1 σε απόδοση 2.06. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Πορτογαλίας με δύο γκολ διαφορά. Αν η Πορτογαλία επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά . Επίδειξη δύναμης έκαναν στον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκό Πρωταθλήματος U-19 οι Πρτογάλοι παίρνοντας και τις τρεις νίκες απέναντι στις Αυστρία, Ουγγαρία και Ισραήλ παίρνοντας φυσικά την πρώτη θέση και αποφεύγοντας στα ημιτελικά τη Γερμανία. Οι Ίβηρες είναι πραγματικά καταιγιστικοί επιθετικά έχοντας σκοράρει 11 τέρματα στους τρεις αγώνες που έδωσαν, με τον Αντρέ Σίλβα να έχει πετύχει πέντε γκολ και να φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερς μαζί με τον Σέλκε της Γερμανίας. Παράλληλα έχουν και δυνατή άμυνα μιας και δέχτηκαν μόλις δύο τέρματα, που ήταν η καλύτερη επίδοση στη φάση των ομίλων, μαζί με της Γερμανίας. Αυτή είναι η έβδομη συμμετοχή των Ιβήρων στη διοργάνωση χωρίς να έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το τρόπαιο, με μεγαλύτερη πορεία να είναι αυτή του 2003 όταν και ηττήθηκαν στον τελικό απ’ την Ιταλία με 2-0. Διαθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ έχοντας τους Φερέιρα (αμυντικός, Πόρτο), Μάρτινς (μέσος, Μπενφίκα), Μάρκο Λόπεζ (μέσος, Μάντσεστερ Σίτι), Μπρούμα (επιθετικός, Γαλατάσαραϊ), Αντρέ Σίλβα (επιθετικός, Πόρτο Β) και Εσγκάιο (επιθετικός, Σπόρτινγκ). Η αξία της πορτογαλικής ομάδας κυμαίνεται στα 4.2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ της Σερβίας πάνω από 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η πρώτη θεωρείται τα φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου της Euro U-19.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους ομίλους και το πρόγραμμα του Mundobasket 2014.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares