Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 20:18

Θα διεκδικήσουμε την πρωτιά

Η Μαριελένα Καραηλία από την Σύρο και η Άρτεμης Σαμπάνη από την Αθήνα ήταν οι περσινές νικήτριες στην κατηγορία των Γυναικών στο "Τουρνουά Beach Volley Mikri Vigla" που διοργανώνετε κάθε χρόνο στην παραλία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

KARAILIAΦέτος η Καραηλία θα πάρει για 2η φορά μέρος στο Τουρνουά, αυτή τη φορά όμως με συμπαίκτρια της την επίσης Συριανή αθλήτρια Ευγενία Τσάπαλα του Φοίνικα, η οποία θα λάβει για 1η φορά μέρος σε τουρνουά που γίνεται εκτός Σύρου.

Πάντως με τις μέχρι τώρα συμμετοχές η Σύρος θα εκπροσωπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο Τουρνουά του ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς τα ζευγάρια που έχουν δηλώσει μέχρι αυτή τη στιγμή συμμετοχή τόσο σε επίπεδο Ανδρών, όσο και σε Γυναικών είναι τα περισσότερα από όλα τα χρόνια που διεξάγεται το Τουρνουά.

Βρήκαμε τις δύο αθλήτριες και μιλήσαμε μαζί τους για την παρουσία τους στο Τουρνουά της Νάξου. Αρχικά η παίκτρια του ΑΣΕ Νεωρίου Μαριελένα Καραηλία, που το τελευταίο διάστημα φημολογείτο έντονα η μεταγραφή της σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι λαμβάνει για 2η φορά μέρος στο τουρνουά, καθώς έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την περσινή διοργάνωση: «Μου άρεσε πολύ η διοργάνωση που είχε γίνει πέρυσι. Πιστεύω φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα και επειδή εδώ στα νησιά δεν υπάρχουν τόσες ευκαιρίες για αγώνες ήθελα να προσπαθήσω ξανά για τη νίκη».

Η Συριανή βολεϊμπολήστρια βλέπει το συγκεκριμένο τουρνουά με σοβαρότητα και όχι σαν μία απόδραση από την καθημερινότητα, αφού σε σχετική ερώτηση μας η απάντηση της ήταν σαφέστατη: «Χαλάρωση θα έχει για εμάς μόνο όταν τελειώνουν οι αγώνες. Δεν παύει όμως να είναι ένα ευχάριστο ταξίδι που πέρσι αποκομίσαμε καλές και ευχάριστες εμπειρίες και δυνατά ματς απέναντι σε δυνατές παίκτριες».

TSAPALA EYGENIAΤώρα όσον αφορά την Ακραία του Φοίνικα Ευγενία Τσάπαλα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν τις επιτρέπουν να ασχολείται όσο θα ήθελε με το BeachVolley, αλλά σίγουρα δίπλα στην νικήτρια του περσινού Τουρνουά θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία: « Μου άρεσε πολύ η ιδέα να λάβω μέρος στο τουρνουά της Νάξου. Η πρόταση για συμμετοχή ήρθε τυχαία μία μέρα από την Μαριελένα και εγώ φυσικά δεν το αρνήθηκα. Θα βάλω τα δυνατά μου και πιστεύω ναι να κατακτήσω και εγώ μαζί της την πρώτη θέση».

Η Ευγενία Τσάπαλα αναφέρθηκε και στην ομάδα της τον Φοίνικα λέγοντας: «Με την ομάδα μου πέρυσι είχαμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά . Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες και μάλιστα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες (Κορασιδων & Νεανίδων). Η χρονιά που έρχεται θα είναι τελείως διαφορετική. Έχουν φύγει πολλά κορίτσια από την ομάδα λόγο σχολείου και πανελληνίων. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, αλλά εμείς θα το παλέψουμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στόχος όμως είναι να το χαρούμε όσο περισσότερο μπορούμε».

KARAILIA-SAMPANI

Με ελευθερίου το "Τουρνουά Beach Volley" του ΑΜΣ Φιλωτίου

Παρουσίαση και αφίσα του "Beach Volley Mikri Vigla 2014"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares