Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 00:17

Η Νάξος παίζει «3 on 3» με Πολυτάρχου

Στη Νάξο παίζουν και μπάσκετ. Και μάλιστα μαθαίνουν όχι μόνο από τους καλύτερους αλλά και από τα δικά της παιδιά. Όπως είναι ο Μιχάλης Πολυτάρχου, παίκτης που φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ τα δύο τελευταία χρόνια και ο Τάσος Βάβουλας, ο οποίος έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα (και τις θέσεις) του Πανναξιακού.

karampoulasΚαι μαζί τους σε ρόλο gues tstar αναμένεται να δούμε παίκτες όπως ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Βασίλης Καββαθάς και ο έμπειρος φόργουορντ που αγωνίστηκε πέρυσι στην ΑΕΚ. Βαγγέλης Καράμπουλας. Που; Μα στο κλειστό γυμναστήριο της Χώρας Νάξου το διήμερο 2 – 3 Αυγούστου σε ένα μοναδικό «3 on 3» όπου ο μοναδικός κανόνας που υπάρχει είναι ο πλέον απλός όλων: Δεν υπάρχουν κανόνες, μόνο η νίκη….

Εντάξει, σε τηλεοπτικό επίπεδο το σλόγκαν θα είναι μία χαρά. Όμως, ο Μιχάλης Πολυτάρχου και ο Τάσος Βάβουλας (σε ρόλο και χορηγού μέσω του γυμναστηρίου Genesis) και υπό τη σκέπη του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ (Νομικού Προσώπου του Δήμου Νάξου) έχουν ως βασικό στόχο να βοηθήσουν τους νεότερους να μάθουν σωστά τα πρώτα και βασικά βήματα του μπάσκετ, έστω και με τη μορφή του Streetball.Kavvadas

Και όπως αναφέρει ο αγαπημένος «Μιχάλης» όλων των φίλων του μπάσκετ στη Νάξο « Ο κόσμος της Νάξου και ειδικά η νεολαία έχει αποδείξει έμπρακτα ότι αγαπάει το μπάσκετ και νομίζω ότι χρειάζεται ένα κίνητρο για να γίνει κάτι καλύτερο. Σε συνεργασία με τον Τάσο τον Βάβουλα θέλουμε να κάνουμε κάτι που γινόταν παλιά στις γειτονιές της Νάξου, δηλαδή να επαναφέρουμε το μπάσκετ στην απλή του μορφή, όταν όλοι μας παίζαμε στην αλάνα. Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουμε να τους δώσουμε περαιτέρω κίνητρο και γι αυτόν τον λόγο θα φέρουμε καταξιωμένους παίκτες που έχουν παίξει στην Α1, όπως τον Καβαθά (Ολυμπιακός) και τον Καράμπελα (ΑΕΚ). Στόχος είναι να καθιερωθεί αυτή η διοργάνωση και να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα γύρο από το μπάσκετ, που αφενός θα δώσουν την χαρά της συμμετοχής στα παιδιά και αφετέρου θα είναι μία ευκαιρία για να αναδειχτούν νέα ταλέντα που ίσως τους polytarxou-adelfiaδοθεί μία ευκαιρία για παραπάνω πράγματα».

Οπότε; οι συστάσεις περιττές. Το μίνι τουρνουά «3 on 3» θα έχει τα πάντα. Και πρώτα απ’ όλα κλήρωση: 1η Αυγούστου (19:00) στο κλειστό ΔΑΚ για τον καταρτισμό ομίλων και κεντρικού ταμπλό. Θα έχει υψηλούς (αρκετά) καλεσμένους και αγωνία. Στους Άνδρες, θα υπάρχει η κατηγορία των “μεγάλων”, που θα αφορά αθλητές που είναι γεννημένοι από το 1996 και κάτω, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία των “μικρών”, που θα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 1997 και μετά.Επίσης θα υπάρχει και η κατηγορία των Γυναικών, που δεν θα υπάρχουν ηλικιακά κριτήρια.

Παράλληλα θα έχουμε ουκ ολίγους διαγωνισμούς (από τριπόντων και βολών έως καρφωμάτων για τους μικρότερους και σουτ από απόσταση εννέα μέτρων) με έπαθλαvavoulas όπως κινητά και ipad για τους νικητές στους άνδρες (από την εταιρία Vodafone), ένα ζευγάρια παπούτσια από το κατάστημα «Gurino» του κ. Πολίτη για τους νικητές στα τρίποντα, στους παίδες οι καλύτεροι θα πάρουν ρούχα από το κατάστημα «givova”, στα τρίποντα παίδων και στα καρφώματα οι νικητές θα πάρουν ζευγάρια παπούτσια και μπάλα από το κατάστημα αθλητικών ειδών του κ. Τσακωνιάτη (τα αντίστοιχα δώρα θα δοθούν και στις γυναίκες), ενώ θα μοιραστούν και 100 μπλουζάκια στους συμμετέχοντες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 31 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα 6972208357 και 6971725847.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares