Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 13:58

Εκ των έσω η λύση προπονητή στον Νηρέα

Τελικά η λύση δόθηκε στο θέμα του προπονητή για τον Νηρέα.

Δεδομένων των συνθηκών και της απαγόρευσης οικονομικών ανοιγμάτων, θυμίζουμε ότι η ομάδα ακόμα ταλανίζεται από το οικονομικό πρόβλημα της συμμετοχής της στη Δ Εθνική, χρειάστηκε να βάλουν όλοι πλάτη για να βρεθεί μία λύση που αρμόζει στην δυναμική του Νηρέα.

Ο Μιχάλης Παπαδάκης, λοιπόν, πιστός στρατιώτης άφησε πίσω την επιθυμία του να συνεχίσει να ασχολείται μόνο με τις ακαδημίες και με την συστράτευση του Μάνου Δελημπαλταδάκη, αλλά και την προσθήκη του Προκόπη Μπαρμπαρίγου, που θα πλαισιώσει τους Αντώνη Κορτιάνο και Ελένη Τριώδα στις ακαδημίες, αναλαμβάνει τις τύχες τις ομάδας.

Μάλλον πρόκειται για την καλύτερη λύση στο συγκεκριμένο χρόνο για τους Ναουσαίους, μιας και είναι αυτονόητη η αφοσίωση, η εμπειρία και οι ικανότητες των ανθρώπων που απαρτίζουν το νέο προπονητικό σχήμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι τη θέση του προπονητή της ομάδας ανδρών αναλαμβάνει ο Μιχάλης Παπαδάκης με βοηθό του τον Μάνο Δελημπαλταδάκη. Προπονητής στην ομάδα Νέων αναλαμβάνει ο Αντώνης Κορτιάνος και στην ομάδα Παίδων παραμένει ο Μιχάλης Παπαδάκης. Στα τμήματα ακαδημιών συνεχίζουν οι Μιχάλης Παπαδάκης, Αντώνης Κορτιάνος και Ελένη Τριώδα και στην προπονητική ομάδα επιστρέφει ο Προκόπης Μπαρμπαρίγος.

Ευχόμαστε στους προπονητές μας καλή επιτυχία στο έργο τους.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares