Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 15:29

Παπαδημητρίου: Νιώθω υπερήφανος για τον Παμμηλιακό

Γέννημα θρέμμα του Παμμηλιακού ο Στάθης Παπαδημητρίου, μετά την πρόσφατη αποχώρηση του από την ομάδα, λόγω της μεταγραφής του στην Δόξα Παραλίας, ομάδα της Πάτρας όπου σπουδάζει.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα που όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν, θεωρεί οικογένεια του.

Όσοι έχουν παίξει ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι του Στάθη ή ακόμα περισσότερο τον γνωρίζουν προσωπικά, σίγουρα θα έχουν διαπιστώσει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Ο ίδιος λοιπόν σε δηλώσεις του στο SportCycladesστέλνει ένα μήνυμα στο Παμμηλιακό, με το οποίο αποδεικνύει τα όσα γράφουμε παραπάνω.

Ξεκινώντας ο πρώην χαφ των Μηλιών αναφέρει: «Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στον Παμμηλιακό.  Θυμάμαι όμως πολύ καλά ότι ήμουν 14 και 2 ημερών όταν πρωτόπαιξα στην πρώτη ομάδα. Φυσικά στις ακαδημίες του συλλόγου ήμουν από πολύ μικρός  περίπου 7-8 χρόνων ήμουν τότε.

Όσο για την αποχώρηση του από την ομάδα που τον ανέδειξε ο Στάθης Παπαδημητρίου με το μήνυμα του προς τον Παμμηλιακό και τους συμπαίκτες του τονίζει μεταξύ άλλων ότι εύχεται να επιστρέψει σύντομα: «Αγαπητέ Παμμηλιακέ, ευχαριστώ για όλες τις συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε μαζί , όμορφες η άσχημες. Δεν θα πω "αντίο" γιατί ελπίζω και εύχομαι πως σύντομα θα ξανασυναντηθούμε. Νιώθω πολύ υπερήφανος που με έμαθες πως να είμαι υπερήφανος.. Εύχομαι στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στην διοίκηση να έχουν μια χρονιά ισάξια των προηγούμενων ετών και ακόμα καλύτερη».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares