Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 16:20

Mε κάλυψη η Μπάτε, δε χάνει η Νασιονάλ‏

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει αύριο στο Βέλγιο τη Σταντάρ Λιέγης. Σήμερα λοιπόν το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Ντέμπρετσεν – Μπάτε Μπορίσοφ, Σπάρτα Πράγας – Μάλμε και Σλόβαν Μπ. – Σέριφ Τιρασπόλ, ενώ εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σήμερα δράση υπάρχει στη Νορβηγία και στη Βραζιλία.

Διπλό με κάλυψη η Μπάτε Μπορίσοφ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Μπάτε Μπορίσοφ κόντρα στην Ντεμπρετσένι σε απόδοση 1.98. Μετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ βρίσκεται στη 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μινσκ. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το πρωτάθλημα (18/07) επικράτησε εκτός έδρας της Σλουτσκ (3-1). Η Μπάτε θέλει να επαναλάβει την προ διετίας επιτυχία της σε βάρος της Ντέμπρετσεν. Τότε οι Λευκορώσοι είχαν επικρατήσει (και πάλι) στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ των αντιπάλων τους με συνολικό σκορ 3-1 (1-1 εντός και 2-0 εκτός έδρας) και πήρα την πρόκριση για τα πλέι οφ. «Θυμάμαι τη μάχη που δώσαμε σε αυτό εδώ το υπέροχο γήπεδο πριν από δύο χρόνια. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι να το γεμίσουν ώστε να έχουμε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε συλλέξει τις κατάλληλες πληροφορίες για τη Ντέμπρετσεν ώστε να μην μας αιφνιδιάσει. Η ομάδα μας είναι πιο ενωμένοι και πιο έμπειρη σε σχέση με πριν δύο χρόνια, απλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο 39χρονος προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Σέρτζει Κρίβετς (28 χρονών/μεσοεπιθετικός) και Βιτάλι Ροντιονόβ (30 χρονών/επιθετικός) είναι οι πρώτοι σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα Λευκορωσίας με εννέα και οχτώ γκολ, αντίστοιχα.

Δε χάνει η Νασιονάλ Ασουνσιόν

Από το Κόπα Λιμπερταδόρες επιλέγουμε το Χ2 της Νασιονάλ Ασουνσιόν κόντρα στη Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ σε απόδοση 2.05. Την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει σήμερα η Νασιονάλ Ασουνσιόν. Στο πρώτο παιχνίδι η Νασιονάλ είχε επικρατήσει στην έδρα της με 2-0. Η ομάδα της Παραγουάης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ σε μια ιστορική επιτυχία, για χάρη της οποίας παραμέρισε τις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι τον Μάιο, όπως φυσικά και την πρεμιέρα του Απερτούρα την περασμένη Παρασκευή. Ο κόουτς, Γκουστάβο Μορινίγο, χρησιμοποίησε εξ' ολοκλήρου αναπληρωματική ενδεκάδα κόντρα στην Ντεπορτίβο Καπιατά (γι' αυτό και η ήττα 3-0), έτσι ώστε να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στους βασικούς του, που έχουν τραβήξει το "κουπί". Ενόψει της ρεβάνς επεσήμανε: «Παρακολούθησα πολλά βίντεο από παιχνίδια της Ντιφενσόρ που έπρεπε να ανατρέψει. Θα είναι ένα δύσκολο ματς απ' την αρχή μέχρι το φινάλε. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα μας».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και της Σταντάρ Λιέγης στις κατηγορίες Παναθηναϊκός Μεταγραφές και Σταντάρ Λιέγης Μεταγραφές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares