Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 16:32

Ανανέωσε και ο Αρβανίτης

Για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Φοίνικα ο Συριανός βολεϊμπολίστας Νίκος Αρβανίτης.

Η είδηση έγινε γνωστή με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίνικας:

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για άλλη μία χρονιά, με τον συριανό αθλητή Νίκο Αρβανίτη.

Ο Αρβανίτης έχει γεννηθεί στις 16/3/1983, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου και του λίμπερο. Αυτή θα είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που θα φορά την φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

Παράλληλα, το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την συμφωνία με δύο ακόμη συριανούς αθλητές, τον Γιώργο Βελέντζα και τον Ευάγγελο Τσινό.

Ο Βελέντζας έχει γεννηθεί στις 15/7/1989 και αγωνίζεται στις θέσεις του διαγώνιου και του κεντρικού. Ο Τσινός έχει γεννηθεί στις 16/10/1990 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Οι δύο αθλητές, την προηγούμενη διετία φορούσαν τη φανέλα του ΣΒΣ Μ. Αλέξανδρος Σύρου με τον οποίο στέφθηκαν και τις δύο χρονιές πρωταθλητές Κυκλάδων και αγωνίστηκαν στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιλογή των τριών αθλητών έγινε κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ομάδας μας κ. Παβλίσεβιτς. Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου συνεχίζει την προσπάθειά του για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας και σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares