Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 16:49

Στήριξη στην Θύελλα από τους επαγγελματίες

Η απόλυτη ανταπόκριση… αυτός είναι ο όρος που ταιριάζει στο πρώτο ουσιαστικά άνοιγμα της νέας διοίκησης της Θύελλας Καμαρίου προς τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά και συνέδραμαν οικονομικά στο σωματείο.

 Πιο αναλυτικά η διοίκηση της Θύελλας επισκέφτηκαν τις επιχειρήσεις του Καμαρίου με στόχο την πώληση καρτών οικονομικής ενίσχυσης. Όπως φαίνεται η ανταπόκριση των επαγγελματιών ήταν πολύ μεγάλη, πράγμα που ικανοποίησε την νεοσύστατη διοίκηση, που προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. της ομάδας αναφέρει:

''Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες του Καμαρίου αλλά και όλους όσους στήριξαν αλλά και όσους θα το κάνουν στο μέλλον έμπρακτα την ομάδα μας, αγοράζοντας κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Τα μηνύματα που πήραμε από την έστω και σύντομη συνάντηση μαζί τους μας δίνουν θάρρος να συνεχίσουμε το έργο μας για το καλό του αθλητισμού στο χωριό μας και κατ' επέκταση στο νησί μας και στις Κυκλάδες. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική συνέχεια της καλοκαιρινής σεζόν''

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Ιωσήφ Βλαβιανός

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares