Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 00:11

Ελεύθεροι οι αδελφοί Περιάλη και ο Σταμούλης

Οι ανακατατάξεις στον ΑΟ Σύρου καλά κρατούν, καθώς είναι πλέον εμφανές ότι η ομάδα της Σύρου έχει στραφεί σε έναν τελείως διαφορετικό σε σχέση με τον περσινό σχεδιασμό, που έχει ως 1ο κριτήριο τον καταρτισμό του ρόστερ από Συριανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα ρίξουν αρκετά και το οικονομικό κόστος της χρονιάς.

Όπως φαίνεται λοιπόν στον ΑΟ Σύρου από τους παίκτες που ήρθαν πέρυσι στην ομάδα και καταγόταν εκτός του νησιού θα μείνει μόνο ο Μιχάλης Τερόλης, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων οι παίκτες είτε αφέθηκαν ελεύθεροι, είτε δεν υπήρξε συμφωνία στην πρόταση που τους έγινε για ανανέωση.

Αδελφοί Περιάλη

Τελευταίες περιπτώσεις είναι αυτές των αδελφών Περιάλη, με τους οποίους υπήρξε μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις απαιτήσεις και αυτό που πρόσφερε ο ΑΟΣ με αποτέλεσμα τα δύο αδέλφια να στραφούν στις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αν και οι παίκτες έχουν έρθει σε επαφή με αρκετές ομάδες των Κυκλάδων η ομάδα που δείχνει να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση τους αυτή τη στιγμή είναι η Θήβα, που επιθυμεί διακαώς την συμφωνία με τους δύο Τηνιακούς παίκτες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Πατέρας και εκπρόσωπος των δύο παικτών με την ακόλουθη ανακοίνωση ευχαριστεί τον ΑΟ Σύρου: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΑΟ Σύρου και να είστε σίγουροι πως πάντα η ομάδα του σας θα είναι μέσα στις καρδιές μας!!! Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε… Ευχόμαστε καλή επιτυχία για την καινούργια χρονιά».

Σταμούλης

Η περίπτωση του Άγγελου Σταμούλη είναι διαφορετική από των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, καθώς ο Στερεοελλαδίτης αμυντικός είχε κερδίσει πόντους στο να παραμείνει στην ομάδα, ενώ φαίνεται πως υπήρχε και σχετική διαβεβαίωση. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας, όπου αποφασίστηκε ο παίκτης να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Φυσικά η εξέλιξη αυτή δεν αφήνει τον παίκτη «ξεκρέμαστο», αφού την περσινή χρονιά οι εμφανίσεις του δικαίωσαν όσους τον επέλεξαν, ενώ παράλληλα μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από τις Κυκλάδες, με μία από αυτές να φέρεται πολύ πρόθυμη να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της.

STAMOYLIS-SIMA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares