Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 02:06

Θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους

Ο Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος και Γιώργος Κελίδης μόλις στην 1η τους συμμετοχή πέρυσι στο "Beach Volley Mikri Vigla" κατέκτησαν την πρωτιά του τουρνουά και φέτος καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Μπορεί το φετινό επίπεδο του τουρνουά να είναι ακόμα πιο αναβαθμισμένο, ωστόσο οι δύο παίκτες έχουν σχηματίσει μία ομάδα που στα 2 χρόνια ύπαρξης της μετρά αρκετές διακρίσεις και είναι ικανή να ανταπεξέλθει απέναντι σε αντιπάλου οποιουδήποτε επιπέδου.

Διακρίσεις

Φέτος οι Κελίδης / Κουτσογιαννόπουλος έχουν λάβει μέρος σε τέσσερα τουρνουά, μετρώντας 3 πρωτιές και μία 3η θέση.

Αναλυτικά τα τουρνουά που έχουν λάβει μέρος είναι τα εξής:

1η Θέση Yabanaki Beach Bar Αθήνα – 1ο Τουρνουά Beach Volley League Ερασιτεχνών

3η Θέση Αθλητικό Κέντρο Καρακόνερο Ρόδος – 2ο Πανδωδεκανησιακό Τουρνουά

1η θέση WET Stories Beach Bar Σαντορίνη – Τουρνουά Τοπικό

1η θέση στο τουρνουά Lipton 2014 - Demilmar Beach Bar Σαντορίνη

Είναι ξεχωριστό

Τις καλύτερες των εντυπώσεων έχουν αποκομίσει οι δύο παίκτες από την περσινή διοργάνωση, πράγμα που όπως τονίζουν σε κοινή τους δήλωση, του ώθησε να δηλώσουν και φέτος συμμετοχή στο τουρνουά:

«Είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε για πρώτη φορά πέρσι στο τουρνουά "Beach Volley Mikri Vigla", στο οποίο και είχαμε μία επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας την 1η θέση. Η πολύ καλή οργάνωση, η φιλοξενία των διοργανωτών και το επίπεδο συμμετοχών στο τουρνουά είναι αυτό που του δίνει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα».

Παρουσίαση

18 ομάδες (9 Ανδρών & 9 Γυναικών) δήλωσαν τις συμμετοχές τους που ολοκληρώθηκαν αργά χθες το βράδυ. Το επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι εμφανώς αναβαθμισμένο και αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός και δυνατά ματς. Η αυλαία του Τουρνουά ανοίγει επίσημα την Παρασκευή 1 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο «Finikas» στο Πυργάκι της Νάξου, όπου οι διοργανωτές θα παρουσιάσουν το Τουρνουά και θα γίνει η κλήρωση των αγώνων.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares