Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 15:12

Ηλεκτροδότηση στο γήπεδο του Αγερσανίου

Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου

Εξελίξεις υπάρχουν όσον αφορά το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου στη Νάξο. Χθες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες όσον αφορά τα υδραυλικά στα αποδυτήρια του γηπέδου και σήμερα αναμένεται να γίνει η σχετική αίτηση στη ΔΕΗ για να μπει το ρολόι, ήτοι να έχουμε επιτέλους ηλεκτρική σύνδεση, κάτι που είχαμε ακούσει ότι . έρχεται από τον Οκτώβριο του 2010 αλλά φτάσαμε στα μέσα του 2014 και ακόμη δεν έχει γίνει.

Σύμφωνα με την συνήθη τακτική της ΔΕΗ, δεν χρειάζονται περισσότερες από τρεις εργάσιμες ημέρες για να τοποθετηθεί το ρολόι και να έχουμε ηλεκτρική σύνδεση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα ξεκινήσουν άμεσα και οι εργασίες για να μπουν τέσσερις μικροί προβολείς πίσω από τους πάγκους και τα τέρματα ώστε να μπορέσει να δοθεί φωτισμός ικανός για να έχει τη δυνατότητα ομάδα προπόνησης και όταν πέφτει ο ήλιος. Άρα, θα υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος προπόνησης το χειμώνα όπου οι ομάδες μετά τις 5 το απόγευμα πάνε για .ύπνο ελλείψει φωτισμού.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι τρέχουν οι μελέτες για τη μεταφορά και τοποθέτηση τεσσάρων πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο (ένας σε κάθε γωνία) ώστε ο φωτισμός να είναι πλήρης και να μπορεί να γίνει ακόμη και ποδοσφαιρικός αγώνας το βράδυ. Για τις όποιες άλλες αλλαγές προφανώς χρειάζονται περισσότερα χρήματα και κυρίως μελέτες, κάτι που για την ώρα είναι απαγορευτικό. Αλλά κι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα. 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares