Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 15:26

Βαγγέλης Σένκα: Ωρίμασα και είμαι έτοιμος για δουλειά!

Ο νεαρός,19 ετών, Βαγγέλης Σένκα επέστρεψε στον ΑΟ Πάρου μετά από την εξάμηνη συμμετοχή του στον Αίαντα Σύρου και αποκαλύπτει στο sport cyclades τα όνειρα του για την νέα σεζόν.

Διαβάστε τι μας δήλωσε μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του.

-Βαγγέλη αισθάνεσαι ότι ωφελήθηκες από την την εμπειρία σου στη Σύρο;

«Πέρυσι η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα.

Λόγω δουλειάς δεν έκανα σωστά την προετοιμασία και μετά αναγκάστηκα να φύγω για 1 μήνα στην Κρήτη, πάλι για επαγγελματικούς λόγους.

Γύρισα μετά και παρά το γεγονός ότι ο προπονητής μου μου φέρθηκε πολύ ανθρώπινα, προσπάθησε να με ανεβάσει και μου έδωσε ευκαιρίες, εγώ δεν ήμουν στα καλύτερα μου.

Οι προβληματισμοί μου για το μέλλον δεν με άφηναν να συγκεντρωθώ στους στόχους της ομάδας.

Τον Γενάρη πάλι για προσωπικούς λόγους πήγα στη Σύρο.

Στην αρχή συναντήθηκα με τον παλιό μου προπονητή Μάκη Πούλο, που μου πρότεινε να πάω στον ΑΟ Σύρου.

Επειδή όμως εκείνος έφυγε από την ομάδα, στην συνέχεια ο Γιώργος Ρούσσος και ο Σαμπάν Μουράϊ με βοήθησαν και μπήκα στο δυναμικό του Αίαντα.

Εκεί σε ένα περιβάλλον πρωταθλητισμού, με καλούς ανθρώπους, διοίκηση και συμπαίκτες και με καλό προπονητή, μπήκα στις προπονήσεις, ήμουν στις αποστολές, πήρα και μερικές συμμετοχές και όλα αυτά σε ένα φιλικό κλίμα.

Ναι, νιώθω ότι ωφελήθηκα, πιο πολύ στο μυαλό.

Εκτός από παίκτης ωρίμασα σαν άνθρωπος και φυσικά είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Αίαντα.»

-Βαγγέλη, εσύ μέχρι τώρα ενώ έχεις δείξει ότι έχεις ποδοσφαιρικές ικανότητες, δεν είχες την ανάλογη προσαρμογή και συνέπεια. Να περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος; 

«Σίγουρα.

Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, βρήκα δουλειά στην Πάρο, θα μείνω στο νησί δίπλα στην οικογένεια μου και είμαι πλέον κατασταλαγμένος και ορεξάτος για δουλειά με την ομάδα.

Θέλω μέσα από την δουλειά να διεκδικήσω τον ρόλο μου στην ομάδα και να συμβάλλω στην ανοδική πορεία της ομάδας μου, που από πέρυσι έχει ξεκινήσει.

Το κίνητρο μου μεγάλωσε περισσότερο από την στιγμή που η διοίκηση μου έδειξε ότι με θέλει και ειδικά ο κ. Καλόγηρος ήταν δίπλα μου στην διαδικασία επιστροφής μου και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς, που είναι δίκαιος και δίνει ευκαιρίες σε όλους.»

Αυτά μας είπε ο Βαγγέλης Σένκα και εμείς επειδή πιστεύουμε στο ταλέντο του, του ευχόμαστε να γίνουν πράξεις τα λεγόμενα του και να βγάλει στο γήπεδο αυτά που μπορεί.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares