Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 15:27

Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις Θύελλας - Ξαγοράρη

Την λύση της συνεργασίας της με τον Τερματοφύλακα Τάσο Ξαγοράρη ανακοίνωσε χθες η Θύελλα Καμαρίου.

Ο έμπειρος πορτιέρο που την περσινή σεζόν μετακόμισε για έναν χρόνο από τον Πανθηραϊκό στην Θύελλα, αποτελώντας τον βασικό τερματοφύλακα για την ομάδα του Καμαρίου. Όμως εκτός της συνεργασίας σε επίπεδο ποδοσφαίρου αυτό που έμεινε από αυτή τη συνύπαρξη του παίκτη με την Θύελλα ήταν η ανάπτυξη μίας καλή σχέσης, που πηγάζει από τον ακέραιο χαρακτήρα του Τάσου Ξαγοράρη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Μάλιστα η Θύελλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που τονίζει τα παραπάνω:

«Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Ξαγοράρη Αναστάσιου και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα μας. Ο Τάσος είναι ένας ποδοσφαιριστής με άριστο χαρακτήρα και ήθος και αυτό τον ακολουθεί και θα τον τιμά πάντα. Όλη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου του εύχεται καλή συνέχεια».

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του παίκτη στην ιστοσελίδα της Σαντορίνης thirasport.gr:

''Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου για την αγάπη με την οποία με υποδέχθηκαν στις τάξεις της ομάδας την περυσινή σεζόν και για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν την οποία καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή πορεία με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. της ομάδας, τον κ. Αντώνη Καντζέλη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι στη Θύελλα Καμαρίου, τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, τους παίχτες και τους φίλους της πάνω απ' όλα υγεία και πολλές επιτυχίες''.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares