Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 20:42

Στον ιστορικό ΑΟ Θήβας οι αδελφοί Περιάλη

Ξανά σε πρωταγωνιστικό περιβάλλον και με άμεσο στόχο τον πρωταθλητισμό θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι αδελφοί Περιάλη, καθώς σήμερα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον ΑΟ Θήβας.

Ανάρπαστοι

Σχεδόν ούτε μέρα δεν πρόλαβαν να μείνουν ελεύθερα τα δύο αδέλφια από την Τήνο, που παρά την επιθυμία τους να παραμείνουν στο νησί, κάτι η μείωση των μπάτζετ και οι εξελίξεις που τρέχουν, κάτι ηPERIALIS προώθηση ενός νέου μοντέλου θα τα οδηγήσει τελικά στον ιστορικό ΑΟ Θήβας, που φέτος φιγουράρει ως ένα από τα κύρια φαβορί για το πρωτάθλημα στον Νομό Βοιωτίας και την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Άλλωστε ο ΑΟ Θήβας έχει ένδοξη ιστορία, καθώς είναι σχεδόν μόνιμα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

PERIALIDES ME RAOYZAIOΆψογος

Μάλιστα ο Γιώργος Περιάλης δεν είναι άγνωστος στην Θήβα, καθώς στο πέρασμα του από την ομάδα προ τετραετίας στην Δ΄Εθνική είχε εκπλήξει τους πάντες με την παρουσία του και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Βιλιώτης «στάζει μέλι» όταν μιλάει για τον νεαρό άσσο και είναι σίγουρος για την επιλογή του, αφού με δηλώσεις του στο S.C. τόνισε τους λόγους που οι αδελφοί Περιάλη ήταν υψηλά στη λίστα της ομάδας του: «Τον Γιώργο τον γνωρίζαμε και έχουμε πάντα πολύ καλή άποψη γι αυτών καθώς στο πέρασμα του από την ομάδα μας είχε κερδίσει τις καρδιές όλων μας, τόσο με την παικτική του αξία, όσο και με τον χαρακτήρα του. Οι στόχοι της ομάδας μας φέτος είναι μεγάλο και νομίζω ότι παίκτης σαν τον Γιώργο και τον Βαγγέλη θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους».

Η ανακοίνωση

Η απόκτηση των Γιώργο και Βαγγέλη Περιάλη ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΟ Θήβας, με την ανακοίνωση όμως της ομάδας από την Βοιωτία να περιέχει ένα λαθάκι, καθώς αναφέρει νταμπλούχο τον ΑΟ Σύρου και τους παίκτες να αναφέρονται στον τίτλο ως τα "Πυρηνικά όπλα από την Τήνο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Ευάγγελο Περιάλη επιθετικό 27 χρονών και με τον Γιώργο Περιάλη 23 χρονών που αγωνίζεται αριστερά της επίθεσης. Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί ξανά στην Θήβα πριν 4 χρόνια και είχε σπουδαία παρουσία. Πέρσυ αγωνιστήκαν μαζί στο ΑΟ ΣΥΡΟΥ όπου πήραν το πρωτάθλημα και το κύπελλο τα δύο αδέλφια. Την δευτέρα αναμένεται να έρθουν στην Θήβα μαζί με τον εκπρόσωπο τους για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ενσωματωθούν στην ομάδα. Με αυτές τις δυο μεταγραφές κλείνει μάλλον το φετινό ράστερ».

PERIALIS ME PAIDIA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares