Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 07:08

Τέλης Πάντος: Από την Πετρούπολη στην Μήλο με όνειρα και φιλοδοξίες

Ένα νέο πρόσωπο κλήθηκε να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παμμηλιακού.

Ο γιγαντόσωμος, ύψους 1.91,στόπερ που αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ, Τέλης Πάντος.

Γεννημένος το 1996,αγωνίστηκε από 15 ετών στην πρώτη ομάδα του Άρη Πετρούπολης, με πολλές συμμετοχές στο βασικό σχήμα την περσινή χρονιά, κουβαλάει ασφαλώς πολλές εμπειρίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, από ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Α ΕΠΣΑ, που δεν μπορείς να συμμετέχεις αν δεν αξίζεις.

Μιλήσαμε μαζί του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Είμαι ενθουσιασμένος από την επιλογή μου να έλθω στην Μήλο.

Το πρώτο πράγμα που κατάλαβα είναι η αγάπη που έχουν οι άνθρωποι για την ομάδα και δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ για να ξεκινήσουμε.

Από την μεριά μου υπάρχει μεγάλη διάθεση για πολλή δουλειά για να γίνει κάτι πολύ καλό φέτος.

Φρόντισα να ενημερωθώ για τις συνθήκες και το επίπεδο του πρωταθλήματος και έχω την αίσθηση πως είναι αρκετά δυνατό, κάτι που με εξιτάρει και με οπλίζει με μεγάλη διάθεση να προσφέρω.

Από μικρός στην πρώην ομάδα μου, τον Άρη Πετρούπολης, έχω μάθει να δουλεύω πολύ, να δίνω όλες μου τις δυνάμεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Πέρυσι είχα 25 συμμετοχές στο βασικό σχήμα του Άρη και σκοπεύω από την αρχή να κερδίσω την θέση μου και να βοηθήσω τον Παμμηλιακό.

Δεν θέλω να παραλείψω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και δεν σας κρύβω την πίστη μου για μία πολύ αξιόλογη πορεία της ομάδας στην φετινή σεζόν»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares