Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014 15:37

Επιστροφές Πολυκρέτη - Επταήμερου, την Δευτέρα η 1η

POLIKRETIS KIRIAKOS

 Επιστροφή στην ομάδα που τους ανέδειξε, τον Πανναξιακό για τους Κυριάκο Πολυκρέτη και Μανώλη Επταήμερο, που αγωνιζόταν ως δανεικοί στον Αστέρα Τραγαίας και αποφάσισαν να γυρίσουν στην ομάδα της καρδιάς τους, ώστε να συμβάλουν τη νέα χρονιά στη νέα προσπάθεια του Πανναξιακού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

EPTIMEROSΕπιστροφή στον Πανναξιακό για τον Κυριάκο Πολυκρέτη και τον Μανώλη Επταήμερο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί στον Αστέρα Τραγαίας όπου αγωνίστηκαν με επιτυχία στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων, επιστρέφουν στην ομάδα τους, τον Πανναξιακό προκειμένου να συμμετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικότερου Ναξιώτικου σωματείου. Ο Κυριάκος Πολυκρέτης ειναι 25 ετων και αγωνίζεται στη θέση του στοπερ και του αμυντικού μέσου. Ο Μανώλης Επταήμερο παίζει στα άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια δεξιά κ αριστερά ενώ ήταν πρώτος σκόρερ στην ομάδα της Τραγαίας τα τελευταία χρόνια. 

Έναρξη της προετοιμασίας

Απο τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και την τεχνική ηγεσία ανακοινώνεται ότι ξεκινάει η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας των ανδρών, τη Δευτέρα 18 Αυγούστου. Προσκαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να παρευρίσκονται στα γραφεία του συλλόγου, στο ΔΑΚ Νάξου, στις 17.30΄

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Γραφείο Τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares