Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 02:56

Με χαμηλούς τόνους την Δευτέρα η 1η και το φορ

Λίγες ημέρες απομένουν πριν ο Μιχάλης Μανθόπουλος θα συγκεντρώσει τους παίκτες για να ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία του ΑΟ Σύρου.

Η Συριανή ομάδα έχει αλλάξει εντελώς πλάνο και σχεδιασμό, καθώς φέτος έχει μείνει μακριά από τις βαρύγδουπες μεταγραφές και λόγω της γνωστής «συνεργασίας» με τον Αίαντα θα στηριχτεί σε συριανούς ποδοσφαιριστές και θα κινηθεί σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Χαμηλά

Φυσικά τα παραπάνω δεν οφείλονται μόνο στην συνεργασία των δύο Συριανών ομάδων, η οποία όπως όλα δείχνουν θα μείνει μόνο στην απόκτηση 4 παικτών (Μπαλόπητα, Συριανού, Μουράι και Σαγκινέτου), αλλά και στην αλλαγή που υπάρχει στην συνεισφορά των παραγόντων, αφού η επιθυμία να αποκτηθούν 2-3 ποδοσφαιριστές με εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες θα μείνει όπως όλα δείχνουν μόνο σαν σκέψη, καθώς φέτος ισχυρά μέλη της διοίκησης όπως ο Πέτρος Ραουζαίος δεν συμμετέχουν ενεργά στα μεταγραφικά, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει «κατέβασμα του πήχη».

Φορ

Πάντως την ίδια ώρα που ψάχνονται τρόποι ώστε να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι Σταματίου και Περιάλης, η διοίκηση έχει στραφεί στην Αθηναϊκή αγορά για να βρει τουλάχιστον μια «προσιτή» και συνάμα «αξιόπιστη» λύση, που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή, όπου φαίνεται να υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της περίπτωσης ο παίκτης ή οι παίκτες που θα δοκιμαστούν αναμένεται να βρίσκονται την Δευτέρα στην Σύρο, καθώς θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά πόσο θα είναι σε θέση και θα μπορέσουν να αναπληρώσουν την ποιοτική διαφορά. Μέσα σε αυτούς θα υπάρχει και ένας Βραζιλιάνος παίκτης, που ταξιδεύει στην Σύρο κουβαλώντας μαζί του τις καλύτερες των συστάσεων…

Τόνοι

Η αλήθεια είναι ότι στην 3η του χρονιά που είναι και πάλι επίσημα στα πράγματα ο ΑΟ Σύρου ψάχνει ακόμη τα πατήματα του, αφού ο περσινός στόχος της ανόδου χάθηκε, με την στροφή και πάλι σε ένα κατά πλειοψηφία «Συριανό» ρόστερ να φαντάζει περισσότερο ως το «νέο πείραμα» που έχει τους περισσότερους υποστηρικτές και μία διοίκηση που είναι αυξημένα αισιόδοξη ότι αυτήν την φορά έχει στραφεί προς την σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα όπως άλλωστε έχει τονίσει στο παρελθόν ο Πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος, στο νησί υπάρχει η ποιότητα ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και επιτέλους να φέρει την πολυπόθητη άνοδο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares