Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 01:32

Ξεκίνημα με εργομετρικά από τον Τσούκο

Με τις κινήσεις του τα τελευταία χρόνια ο Πάγος αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση για πολλά σωματεία, καθώς οι κινήσεις που κάνει είναι μελετημένες και έχουν σαν στόχο την ποιοτική αναβάθμιση αυτού που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Διάρκεια

Έτσι η ομάδα της Σύρου με σταθερά βήματα και όχι με «λάμψεις» προσπαθεί αν ανεβάσει τον πήχη ακόμη ένα σκαλί φέτος, ξεκινώντας την προετοιμασία του από το κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας, όπου ο αναγνωρισμένος για την επιστημονική του κατάρτιση και ο πλέον ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης, καθηγητής φυσικής αγωγής Θανάσης Τσούκος, πέρασε όλους τους αθλητές της ομάδες από εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται η φυσική τους κατάσταση δοθεί το κατάλληλο πρόγραμμα, ώστε να πραγματοποιηθεί μία προετοιμασία υψηλού επιπέδου που θα χαρίσει στην ομάδα την διάρκεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πρώτη

Μετά λοιπόν τα εργομετρικά του Σαββάτου ο Πάγος πέρασε στο «κυρίως πιάτο» της προετοιμασίας του, όπου σήμερα στο γήπεδο της Άνω Σύρου πραγματοποιήθηκε η επίσημη 1η των "Κόκκινων" της Σύρου.

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Ξενικάκης είδε τους παίκτες που αποτελούν το ρόστερ της ομάδα να δίνουν το παρών στην Άνω Σύρο με ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά. Στα αξιοσημείωτα ήταν και οι παρουσίες των: Αναγνωστόπουλου και Ρούσσου, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά, δείχνοντας έτσι και έμπρακτα την επιθυμία τους να συνεχίσουν στον Πάγο και περιμένουν το οκ του Αίαντα προκειμένου να υπογράψουν στη νέα τους ομάδα. Όσον αφορά τα μεταγραφικά αυτό που κοιτάζουν οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή είναι να κλείσουν το κενό που άφησε ο Γιάννης Τσάλμας, ο οποίος ως γνωστών από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Άνω Μερά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares