Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 01:58

Επιστροφή Περιστεράκη και 1η για τον Πανναξιακό

Επίσημη 1η και για τον Πανναξιακό χθες στο ΔΑΚ Νάξου, όπου το παρόν έδωσαν παλιοί και νέοι παίκτες, όπως και αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία είναι προς δοκιμή στην ομάδα της Νάξου.

Ο προπονητής Γιάργος Προμπονάς θέλησε να μπει στην προετοιμασία σε χαλαρούς ρυθμούς που θα αυξάνονται μέρα με την μέρα, όταν θα έχει στην διάθεση του ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές, καθώς τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί τα νέα αποκτήματα που έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Πανναξιακό.

Μεταγραφικά

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Νάξου εκτός των άλλων έχει συμφωνήσει με παίκτη που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και έχει πολλές συμμετοχές σε Football League και Football League 2, ενώ σενάρια της τελευταίας στιγμής φέρνουν κοντά στην ομάδα της Νάξου ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα των Κυκλάδων. Πάντως οι θέσεις που θέλει να «φουλάρει» ο Πανναξιακός με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά είναι αυτές του επιτελικού μέσου και του φορ, όπου εξετάζονται πολύ προσεκτικά περιπτώσεις που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Περιστεράκης 2 ρόλων
Εκτός των μεταγραφών εκτός Νάξου, ο Πανναξιακός ρίχνει το βάρος στον επαναπατρισμό παικτών που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Περιστεράκης, ο οποίος μετά από χρόνια απουσίας του, επέστρεψε από το Φιλώτι, όπου αγωνιζόταν και θα φορέσει ξανά την φανέλα των "Μπλε" και θα είναι ένας από τους 3 τερματοφύλακες της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση ο Περιστεράκης θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα ενσωματωθεί και στο τεχνικό τιμ της ομάδας, όπου θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής. Ο έμπειρος γκολκίπερ έδωσε κανονικά χθες το παρόν στην πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο και φιλοδοξεί να προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητές του.

1H 2014

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares