Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 13:00

Νίκη για Ζενίτ, με κάλυψη ο ΑΠΟΕΛ‏

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και η σημερινή, καθώς διεξάγονται πέντε παιχνίδια για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Δράση έχουμε, όμως, και στην 1η κατηγορία της Βραζιλίας, με τις βασικές επιλογές μας για σήμερα να προέρχονται από τα δύο αυτά «μέτωπα».

Προβάδισμα η Ζενίτ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το παιχνίδι Σταντάρ Λιέγης – Ζενίτ, στο οποίο θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 1.95. Έχοντας και την τύχη με το μέρος της η Σταντάρ Λιέγης προκρίθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βέλγοι μετά τη λευκή ισοπαλία στο γήπεδό τους πήραν σπουδαία νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επί των «πρασίνων» χάρη στα δύο εκπληκτικά γκολ των Μπομπό και Εμποκού, ανατρέποντας το εις βάρος τους αποτέλεσμα (2-1). Έκτοτε το συγκρότημα του Γκάι Λουζόν μετράει δύο σερί ήττες για το πρωτάθλημα της χώρας από τις Γάνδη (1-0 εντός έδρας) και την Πέρουβελς (5-2 εκτός έδρας). Παρά το γεγονός πως ήταν το μεγάλο φαβορί η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έφτυσε ...αίμα για να προκριθεί σε βάρος της ΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρώσοι είχαν ηττηθεί στην Κύπρο με 1-0 ενώ στην έδρα τους, αν και ήταν πολύ ανώτεροι, δεν κατάφερναν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Κάτι που έγινε, τελικά, δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90' με τον Ντάνι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κερζακόβ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα ευστοχώντας σε πέναλτι, γράφοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα 3-0. Στο πρωτάθλημα της χώρας το συγκρότημα του Αντρέ Βίλας Μπόας έχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά, δείχνοντας ικανό να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο μετά από δύο χρόνια που αυτός καταλήγει στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής οι Ρώσοι μετράνε ισάριθμες νίκες, έχοντας πετύχει 15 γκολ και δεχθεί μόλις δύο. 

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα Άαλμποργκ – ΑΠΟΕΛ με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.30 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η ομάδα του Κεντ Νίλσεν στον περασμένο της αγώνα στην διοργάνωση έκανε την υπέρβαση. Άφησε εκτός συνέχειας τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ του Πάολο Μασάντο. Αν και ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 1-0 στην ρεβάνς επικράτησε με 2-0 και πέρασε. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν έκανε ιδιαίτερα καλό ξεκίνημα. Εκμεταλλευόμενος την έδρα του ο ΑΠΟΕΛ επεβλήθη με σκορ 2-0 της Ελσίνσκι και έτσι συνεχίζει τον θεσμό με στόχο το καλύτερο δυνατό. Οι Σέρινταν και Ντε Βινσέντι με πέναλτι έβαλαν τα δύο γκολ της. Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα και ενώ άπαντες στον σύλλογο αναγνωρίζουν πως σαφώς και υπάρχουν ελπίδες για κάτι καλό στα ματς με την Άαλμποργκ και θεωρούμε ότι οι Κύπριοι έχουν τις δυνατότητες να φύγουν απόψε από τη Δανία με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Κερδίζει η Μπαΐα

Επόμενη στάση η Βραζιλία και ο «Άσσος» σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση της Μπαΐα με την Κρισιούμα. Μάχη με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού στο «Αρένα Φόντε Νόβα». Η γηπεδούχος Μπαΐα είναι αυτή που βρίσκεται σε δυσχερέστερη κατάσταση, καθώς τη συναντάμε στη 19η και προτελευταία θέση του πίνακα, στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας. Βέβαια, οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει δείγματα ανάκαμψης μέσα στον Αύγουστο, όντας αήττητοι στα τρία ματς πρωταθλήματος με μία νίκη (1-0 επί Γκοϊάς εντός) και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη, το ατυχέστατο σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικών (0-2-3) έχει ρίξει τους φιλοξενούμενους στη 15η θέση του πίνακα και το φάσμα του υποβιβασμού είναι κάτι παραπάνω από εμφανές (στο +2 από την «επικίνδυνη ζώνη»).

Με κάλυψη η Μποταφόγκο

Παραμένουμε στη Βραζιλία και στο παιχνίδι Φιγκεϊρένσε – Μποταφόγκο, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.10. Αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε την περασμένη εβδομάδα η Φιγκεϊρένσε, έπειτα απ' το εντός έδρας 2-2 κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο. Έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, δεν τα παράτησε και με επιμονή ισοφάρισε δύο φορές, κατακτώντας έναν πόντο που στο φινάλε μπορεί και να της φανεί χρήσιμος. Πιστή στη μεταμόρφωση της όταν παίζει εντός έδρας, η Μποταφόγκο επιβλήθηκε της Φλουμινένσε στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Δίκαιη η επικράτηση της, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και με δύο γκολ σε τρία λεπτά (65'-68') "καθάρισε" το ματς, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί που την είχε κρατήσει για τρεις αγωνιστικές μακριά απ' το "τρίποντο". Με τη νίκη αυτή η Μποταφόγκο τέθηκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, χωρίς όμως φυσικά να απομακρυνθεί. Είναι μόλις στο +2 και θέλει σήμερα νέο "τρίποντο" για να αρχίσει να δημιουργεί διαφορά και πιστεύουμε ότι μπορεί να το πάρει.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του πάμε στοίχημα και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares