Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 16:26

Στην Καλλονή ο Αμπντούλ Ραζάκ

Η αναβάθμιση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια θεωρείται δεδομένο, καθώς όλο και περισσότερο το πρωτάθλημα μας γίνεται γνωστό στο Πανελλήνιο, αφού η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζεται σε αυτό μαγνητίζει το ενδιαφέρον ακόμα και συλλόγων της super league.

Συμφωνία

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στα ρόστερ μεγάλων ομάδων και διαπρέπουν με τις φανέλες τους.

Τελευταία επιτυχία αποτελεί η μεταγραφή του Αμπντουλ Ραζάκ από το τοπικό των Κυκλάδων και τον ΑΟ Σύρου, στην Καλλονή, καθώς από σήμερα ο Γκανέζος επιθετικός ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της Μυτιληνιάς ομάδας, με την οποία προετοιμάζεται τον τελευταίο μήνα. Μάλιστα η ομάδα της Σύρου, που είχε επενδύσει στον παίκτη φαίνεται ότι θα βάλει στα ταμεία της κάποιο ποσό που θα προέλθει από την συμφωνία των δύο πλευρών και ο παίκτης πλέον θα ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα της Μυτιλήνης».

Καριέρα

Η παρουσία του Αμπντουλ στις Κυκλάδες χρονολογείται από το 2011, όπου ο Νίκος Τζιόβας ανακάλυψε τον παίκτη στην Θεσσαλονίκη και τον πήρε στην ομάδα του την Άνω Μερά που τότε αγωνιζόταν στην Α΄Κυκλάδων και με μία καταπληκτική χρονιά της ομάδας και ειδικά του Γκανέζου κατέκτησε τότε για 1η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Κυκλάδων ανεβαίνοντας στην Δ΄Εθνική. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έγινε γνωστός στο κοινό και τους παράγοντες της Μυτιλήνης από τον αγώνα μπαράζ Όλυμπος Αγιάσου – Άνω Μερά, όπου παρά το βαρύ 7-2 ο παίκτης κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας με τις μαγικές του ενέργειες.

Στην παραπάνω κατηγορία οι αλλοδαποί δεν είχαν τότε δικαίωμα συμμετοχής και ο παίκτης δόθηκε δανεικός στον ΑΟ Σύρου. Η χρονιά που ακολούθησε στο τοπικό των Κυκλάδων ήταν ακόμη μία καλή χρονιά για τον Ραζάκ, ο οποίος έδειχνε ότι ήταν για παραπάνω πράγματα. Στο μεταξύ ο Γκανέζος, έφτιαξε την δική του οικογένεια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και με συντονισμένες ενέργειες αποκτήθηκαν τα πλήρη δικαιώματα του από τον ΑΟ Σύρου, στον οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είχε συμμετοχές πέρυσι, καθώς επικράτησε το γνωστό αλαλούμ με τα τερτίπια της ΕΠΟ που σχετιζόταν με τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που εισέπραξε ο ΑΟ Σύρου, όμως πηγές αναφέρουν ότι για να καλυφτούν οι απαιτήσεις της Συριανής ομάδας χρειάστηκε και η συνδρομή συγγενών προκειμένου να έχει αίσιο τέλος αυτή η μεταγραφή. Τέλος ο ΑΟ Σύρου έκανε γνωστή τη ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά την Τετάρτη 20/8 η μεταγραφή του Αμπντούλ Ραζάκ στην Καλλονή. Ευχόμαστε στον παίκτη κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων μεταγράφεται σε σύλλογο που συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares