Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 14:54

Δε χάνει η Κράσνονταρ, διπλό με DNB η Μπριζ‏

Ημέρα Europa League η σημερινή με τους 3 εκπροσώπους της Ελλάδος να ρίχνονται στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Στις 21.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μίντιλαντ, στις 21.05 ο ΠΑΟΚ παίζει στη Μολδαβία με αντίπαλο τη Ζίμπρου, ενώ στις 21.15 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την Μακάμπα Τελ Αβιβ στην Τρίπολη. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις από τις οποίες προκύπτουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Κρατάει στην Ισπανία η Κράσνονταρ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Κράσνονταρ με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ σε απόδοση 2.00. Μπορεί να μπήκε από νωρίς στα βάσανα, καθώς συμμετείχε στο β' προκριματικό γύρο, ωστόσο έδειξε σοβαρότητα και πήρε τέσσερις νίκες. Πέταξε εκτός τη Σιλαμάε από την Εσθονία με σύνολο τερμάτων 9-0. Μετά ήρθε η σειρά της Ουγγρικής, Ντιοσγκόρι, όπου στη Ρωσία επικράτησε 5-1 και εκτός έδρας 3-0. Θέλει την πρόκριση στους ομίλους, έχει καλή ομάδα και είναι αήττητη στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Μετά τις δυο ισοπαλίες στο ξεκίνημα της περιόδου, ήρθε η τεσσάρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και το 2-0 επί της Ροστόφ. Πολύ δυνατή στην άμυνα, ουσιαστική στην επίθεση. Ξεκούραστη κόντρα στη Σοσιεδάδ, αφού ο Κονόνοφ ξεκούρασε βασικούς στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Κάνουν τη διαφορά ήδη τα δυο νέα αποκτήματα, Μπιστρόβ και Ισμαΐλοβ.

Διπλό με DNB η Κλαμπ Μπριζ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Ελβετίας ανάμεσα στη Γκρασχόπερς με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ όπου κρατάμε το 2 DNB σε απόδοση 1.90. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Κλαμπ Μπριζ η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με οχτώ βαθμούς, δύο πίσω από τις Άντερλεχτ και Γάνδη που μοιράζονται την κορυφή. Η ομάδα του Μισέλ Πρίντχομ μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ την περασμένη Παρασκευή δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα στο ντέρμπι της πόλη με τη Σερκλ. Ο Καστίγιο άνοιξε το σκορ στο 29’ ωστόσο ο Καμπανάνγκα ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 66’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Οι Βέλγοι ξεκίνησαν τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά τους από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0 τη Μπρόντμπι. Έχουν τεθεί αντιμέτωποι με ομάδες από την Ελβετία δέκα φορές μετρώντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (18-19 τα γκολ). «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Γκρασχόπερς. Είδα στις δύο αναμετρήσεις τους κόντρα στη Λιλ πως πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν νομίζω πως η πρόκρισή μας ή όχι στους ομίλους της διοργάνωσης θα κρίνει τις μεταγραφικές κινήσεις μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ.

Με κάλυψη η Καραμπάκ

Συνεχίζουμε τον αγώνα της Καραμπάκ κόντρα στη Τβέντε όπου κρατάμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.30. Η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν Καραμπάκ, ξεκίνησε φέτος τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ, όπου και τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βαλέτα της οποίας και επικράτησε με συνολικό σκορ 5-0. Στη συνέχεια τέθηκε αντιμέτωπη με τη Σάλτσμπουργκ, από την οποία και αποκλείστηκε. Έτσι ρίχνεται στη μάχη του Γιουρόπα λιγκ όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της έμπειρης Τβέντε με την οποία και είχε βρεθεί τη σεζόν 2009-10, όταν και είχε αποκλειστεί. Στην Ευρώπη η Καραμπάγκ έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα της (6-1-1) με μοναδική ήττα το περυσινό 0-2 από την Άιντραχτ, κάτι που τις στέρησε και την ήττα από τους ομίλους. Θεωρείται μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στη χώρα της, έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα, ενώ έχει και τρία Κύπελλα. Φέτος στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της καθώς μετά το πέρασμα δυο αγωνιστικών μετράει μόλις έναν βαθμό. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ρίξει όλο το βάρος στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καθώς στόχος της είναι φτάσει όσο πιο μακριά μπορέσει.

Over στην Τουρκία

Περνάμε στον αγώνα Τραμπζονσπόρ – Ροστόφ όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10. Κανένα πρόβλημα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει η Τράμπζονσπορ κόντρα στην άπειρη και σίγουρα πολύ πιο αδύναμη Ροστόφ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησαν οι Τούρκοι το φετινό καλοκαίρι, με τις οποίες ανέβασαν σημαντικά το επίπεδο του ρόστερ τους.

Ο λόγος για τον 31χρονο Παραγουανό επιθετικό, Όσκαρ Καρντόσο, (τον οποίο απέκτησαν έναντι 5.000.000 ευρώ από τη Μπενφίκα) και τον 27χρονο αμυντικό από τη Γουινέα, Κέβιν Κονστάντ, (τον οποίο απέκτησαν έναντι 2.500.000 ευρώ από τη Μίλαν). Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, είπε: «Θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία αν καταφέρουμε να προκριθούμε σε βάρος της Ροστόφ. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους εν αντιθέσει με εμάς. Έχω παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της, πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες». Ο 62χρονος Βόσνιος με απόφασή του άφησε εκτός ομάδας τον Μαλουντά (ΜΕ, 0/0) λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση. Δύο φορές έχουν τεθεί κόντρα σε ρωσική ομάδα οι Τούρκοι μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα. Αξίζει να αναφέρουμε πως την περασμένη σεζόν η Τράμπζονσπορ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ όπου και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους με συνολικό σκορ 4-0.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η Ροστόφ η οποία μετά από πέντε αναμετρήσεις συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μίοντραγκ Μπόζοβιτς ηττήθηκε με 3-1 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του Σούπερ Καπ στις 26 Ιουλίου. Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη χώρα και μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες έχοντας σκοράρει έξι γκολ και δεχθεί 13. Αυτά τα αποτελέσματα την έχουν φέρει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έντεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. «Θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η Ροστόφ αγωνίζεται μετά από χρόνια και πάλι στην Ευρώπη και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε αυτό. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και τον σεβόμαστε. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι φίλαθλοι της Τράμπζονσπορ δημιουργούν μία καυτή ατμόσφαιρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 46χρονος Μαυροβούνιος προπονητής των Ρώσων.

Στηρίζουμε Τβόλε με DNB

Κλείνουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Τσβόλε με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας σε απόδοση 2.30. Μεγάλη μέρα σήμερα για την Τσβόλε, κάνει το ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άσημη ομάδα στην Ολλανδία, χωρίς επιτυχίες, κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο μόλις πέρυσι, όπου κατέκτησε το Κύπελλο με το εντυπωσιακό 5-1 επί του Άγιαξ στον τελικό. Μέσω του Κυπέλλου πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αφού στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 11η θέση για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Παρέμεινε στον πάγκο της Τσβόλε ο Ρον Γιανς, ένας έμπειρος κόουτς, που κάνει καλή δουλειά. Εχασε παίκτες στην επίθεση, καθώς αποτέλεσαν παρελθόν οι πρώτοι της δύο σκόρερ, Φερνάντες και Μπένσον, πήρε τον Τόμας Νέτσιντ (πέρυσι στο μισό χρόνο στον ΠΑΟΚ). Αποχώρησε επίσης ο πολύτιμος Μοκότγιο (πέρυσι 27/2) για την Τβέντε, αλλά αποκτήθηκε ο καλός μεσοεπιθετικός Λουκόκι (πέρυσι 32/2 με την Καμπούρ) από τον Αγιαξ. Η χρονιά φέτος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν νέα νίκη επί τους Άγιαξ (1-0) και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ! Έκαναν το 2/2 στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ουτρέχτη (2-0) και Ντόρντρεχτ (2-1) και ετοιμάζονται γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη. «Έχουμε ελπίδες πρόκρισης», είπε ο κόουτς Γιανς, ενώ ο αρχηγός Φαν Πόλεν, επεσήμανε: «Πιστεύω ότι θα περάσουμε στους ομίλους. Θέλουμε τους οπαδούς μας δίπλα μας για να τα καταφέρουμε».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ (το ματς θα μεταδοθεί με LiveStreamingαποκλειστικά από τον Stoiximan) και του Αστέρας Τρίπολης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares