Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 01:22

Αγιασμός και «ΜΑΡΣ» από την Μεμετζή

Χθες το πρωί στις 10:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Θήρας ο αγιασμός της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών και Κορασίδων του Α.Ο. Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφάνειου, οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή πορεία της ομάδα .

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας κ. Σκοπελίτης που πήρε το λόγο αμέσως μετά καλωσόρισε τις νέες παίκτριες, όπως και αυτέ που παρέμειναν στην ομάδα, καθώς και το προπονητικό team και ευχήθηκε σε μια επιτυχημένη πορεία στην Α1 Εθνική κατηγορία, καλή δύναμη και υγεία πάνω απ ‘όλα.

Ταλέντα

Σε δηλώσεις της η προπονήτρια του Α.Ο. Θήρας κ. Ελένη Μεμετζή ευχήθηκε καλή αρχή και τόνισε « Να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς… στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία στην Α1 και από εκεί και πέρα ότι είναι καλύτερο». Συνεχίζοντας η κα. Μεμετζή δήλωσε ότι σε συνεννόηση με την διοίκηση του Συλλόγου έχει αποφασιστεί να γίνονται αργά και σταθερά βήματα: «Πολλές ομάδες ανεβαίνουνε , παίρνουν Πρωταθλήματα η παίζουν Ευρώπη και έτσι όπως ανεβαίνουν πέφτουν. Εμείς θέλουμε ο Α.Ο. Θήρας να παραμείνει πάρα πολλά χρόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία. Η περισσότερες ομάδες έχουν δύο ξένες όπου βασίζονται επάνω τους και που κάνουν την διαφορά, η δική μας ομάδα έχει μια ξένη και δίνω περισσότερη βάση στα ταλέντα και ηλικιακά από 20 εώς 26 η μεγαλύτερη μας παίκτρια είναι η ξένη μας που είναι 34 χρονών. Υπάρχουν ταλέντα στην ομάδα και θέλω να δουλέψω πάνω σε αυτές στις Ελληνίδες αθλήτριες που πιστεύω σε αυτές, βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά έχουμε κάνει 8 μεταγραφές , είναι μια νέα ομάδα , θα χρειαστεί χρόνος πολύ , ο κόσμος μας θα πρέπει να κάνει υπομονή και να έχει αντοχές».

Κόσμος

Μεγάλη σημασία και ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας βασίζεται και στην παρουσία του κόσμου όπως τόνισε η Ελένη Μεμετζή: «Πιστεύω ότι και φέτος ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ και μακάρι να είναι τόσο πολύς που θα χρειαστούν να γίνουν και επιπλέον κερκίδες».

Μήνυμα

Με προσωπικό μήνυμα στην προσωπική της σελίδα η Ελένη Μεμετζή τονίζει πόσο ευχαριστημένη με τις διοικήσεις της ομάδας, ενώ ευχαριστεί και εύχεται στις παίκτριες που είτε έμειναν και μεταγράφηκαν στον ΑΟ Θήρας, είτε σε αυτές που αποχώρησαν και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Σαντορίνης να πετύχει την ιστορική άνοδο: «Καλό ξεκίνημα να έχουμε ...καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .Τρίτη χρονιά στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ ,οι δυο προηγούμενες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία με την συμβολή όλων (Διοίκησης, παιχτριών , κόσμου). Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου την προηγούμενη διοίκηση και τον πρόεδρο Κ.Γιώργο Συνολάκη γιατι μου έδωσαν την δυνατότητα να έρθω και να παίξω σαν αθλήτρια και να εργαστώ ως προπονήτρια σε ένα τόσο όμορφο νησί που το αγάπησα απο την πρώτη στιγμή και που οι άνθρωποι του με αγάπησαν και αυτοί .Όσον αφορά την τωρινή διοίκηση θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί οποίες επιλογές τους ζήτησα για την στελέχωση του φετινού ρόστερ μου της ικανοποίησαν και μου παρέχουν τα πάντα για την σωστή λειτουργία της ομάδας .Επίσης δεν θελω να ξεχάσω τις κοπέλες που πέρσι μοιραστήκαμε μαζί την χαρά της ανόδου στην Α1 και θέλω να τους ευχηθώ οτι το καλύτερο στην αθλητική τους καριέρα και στη ζωή τους γενικότερα, θα είμαι κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστούν .Στις κοπέλες που θα μοιραστούμε φέτος το όνειρο της Α1ευχομαι υγεία ,καλή πορεία και ενωμένοι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» .

Τέλος στις αρχές Οκτωβρίου θα γίνουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια εντός του νησιού της Θήρας σε ένα τουρνουά με την ονομασία «Νομίκεια 2014» όπου θα γίνει και επίσημα η πρώτη γνωριμία της νέας ομάδας του Α.Ο. Θήρας με το φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ 2014

Γεωργία Ξαγοραράκη (Π), Άννα Καβαθά (Κ) ,  Άννα Καρπουζά (Δ), Δάφνη Βαρουδάκη (Α), Μαρία Οικονομίδου (Κ), Μαριαλένα Αρτακιανού (Λ), Ράντι Τένεβα (Α), Φερεντίνη Μουντάκη (Λ), Ιωσηφίνα Ψυλλάκη (Κ), Μαριάννα Ψυλλάκη (Δ), Βεργίδου Όλγα (Π), Σιγάλα Διονυσία (Δ), Γαλανού Ελευθερία (Κ).

Προπονήτρια : Μεμετζή Ελένη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares