Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 13:04

ΑΟ Πάρου - Εργοτέλης. Φιλικό Παλαιμάχων

Την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Παροικιάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας παλαίμαχων μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Εργοτέλη.

Οι παλαίμαχοι του ΑΟΠ, με πρωτεργάτη τον Γ. Αποστόλου, πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν τους παλαίμαχους της ιστορικής Κρητικής ομάδας και να την φιλοξενήσουν.

Οι αρμόδιοι μάλιστα των Κρητικών με την σειρά τους ανταπέδωσαν την πρόσκληση και ίσως έτσι δημιουργηθεί μία παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι παλαίμαχοι του Εργοτέλη έχουν αγωνιστεί και σε άλλα νησιά, στην Νάξο και την Σύρο.

Στην αποστολή τους συμμετέχουν ποδοσφαιριστές με ιστορία στο Κρητικό ποδόσφαιρο, γνωστοί στο ποδοσφαιρικό κοινό της Μεγαλονήσου, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Νίκου Καρέλη, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη.

Ο πρόεδρος κ. Μ. Σταυρουλάκης και ο προπονητής κ. Μ. Κεφαλογιάννης, συνοδεύουν μεταξύ άλλων τους Μ. Κεφάκη, Κ. Μαυρή, Γ. Καλαιτζάκη, Π. Ντάκινη, Μ. Φρονιμάκη, Α. Δελημπασάκη, Κ. Καρέλη, Μ. Στραταντωνάκης και Μ. Αγγουράκης.

Οι μισοί Μανώληδες.

Μαζί με τους παλαίμαχους του ΑΟ Πάρου, που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20 συμμετοχές, θα παίξουν για την άτυπη νίκη, θα θυμηθούν τα παλιά και σίγουρα το συγκινησιακό και φιλικό κλίμα που δημιουργείται σε τέτοια ματς, αξίζει να μοιραστεί με τους φιλάθλους.

Θα γίνει τελετουργικό με ανταλλαγή λαβάρων και τιμητικών πλακετών.

Από τον δήμο Πάρου θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά.

Όλη η διοργάνωση γίνεται με την βοήθεια ιδιωτών, που όπως μπορούσε ο καθένας συνέδραμε για να γίνει πράξη ο φιλικός αυτός αγώνας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares