Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 13:30

Στήριγμα η Γκιμαράες, κρατάει η Ατλέτικο‏

Η έναρξη της Superleague μαζί με την Bundesliga και την Primera Division σηματοδοτούν και την έναρξη του «στοιχηματικού χειμώνα» καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κρατάμε ένα σχεδόν γεμάτο κουπόνι. Σήμερα όπως κάθε Παρασκευή την τιμητική τους έχουν οι Β’ Γαλλίας, Β’ Γερμανίας, ενώ πρεμιέρα έχουμε στην Bundesliga με την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ επιδιώκοντας να αρχίσει με το δεξί το πρωτάθλημα και να αφήσει πίσω της την ήττα από την Ντόρτμουντ στο Σούπερ Καπ.

Νίκη για Γκιμαράες

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» της Γκιμαράες κόντρα στην Πεναφιέλ σε απόδοση 1.81. Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο της Γκιμαρέας στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας καθώς επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι περίμενε της Ζιλ Βιθέντε με 3-1 εκτός έδρας. Δύο γκολ σημείωσε ο Ερμάνι (37’, 82’) και ένα ο Μενσά (60’), ενώ δέχθηκε γκολ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ από τον Εβάλντο. «Η νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρησή μας την περασμένη βδομάδα ήταν καλή, ωστόσο δεν πρέπει να την αφήσουμε να μας …τυφλώσει! Συνήθως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή δύναμη μιας ομάδας. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι», τόνισε στις δηλώσεις του ο Ρουί Βιτόρια. Ο 44χρονος προπονητής της Γκιμαρέας αναφέρθηκε και στον αποψινό αντίπαλο της ομάδας του, την Πενιαφέλ, λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που μετράει τις πληγές του από την ήττα στην πρεμιέρα. Η Πενιαφέλ έδειξε αμφιβολίες για τη δυναμική του. Εμείς στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης και σε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας». Στην αποστολή του Ρουί Βιτόρια βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Τζόναταν Άλβες, παρά το γεγονός πως δεν έχουν φτάσει στα γραφεία της Γκιμαράες τα αναγκαία έγγραφα για να μπορεί να δώσει το «παρών» στις υποχρεώσεις αυτής.

Δε χάνει η Ατλέτικο ούτε στην έδρα της

Στον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας η Ατλέτικο μετά το 1-1 στο «Μπερναμπέου» υποδέχεται στο «Καλδερόν» τη Ρεάλ Μαδρίτης και εμείς επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.80. Το 1-1 του «Μπερναμπέου» δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην Ατλέτικο, αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης κούπας της σεζόν. Οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να σταθούν όρθιοι μέσα στο «σπίτι» της «αιώνιας» αντιπάλου τους και θέλουν σήμερα να ολοκληρώσουν το θρίαμβο, με το καπάρωμα του τίτλου να προσθέτει επιπλέον... πόντους στο γόητρό τους. Ο Σιμεόνε δεν προσανατολίζεται σε τροποποιήσεις στο αρχικό σχήμα, καθώς έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Ενδεχομένως να επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού στον Αντουάν Γκριζμάν, με αυτό το σενάριο (δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες) να μεταθέτει στον πάγκο τον Ραούλ Γκαρθία. Παράλληλα, ψήφο εμπιστοσύνης για το αρχικό σχήμα παίρνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός Σαούλ Νίγεθ, που χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και στο «Μπερναμπέου» και τα πήγε περίφημα. Μάλιστα, στο στρατόπεδο της Ατλέτικο θεωρούν ότι ο 19χρονος παίκτης θα μετατραπεί σύντομα σε πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Ο νεοφερμένος μπακ Χεσούς Γκάμεθ (από Μάλαγα), που παρουσιάστηκε χθες και επίσημα, τόνισε στις δηλώσεις του: «Δεν υπάρχει φαβορί στο Σούπερ Κόπα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να δουλεύω κάθε μέρα και να τα δώσω όλα για το σύλλογο». Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση μετείχαν, μεταξύ άλλων, και οι Έκτορ Ερνάντεθ και Λούκας Ερνάντεθ από την ομάδα Νέων.

 

Άσσος η Νανσί, Over 2.5 στο «Stade du Hainut»

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία όπου έχουμε επιλέξει 2 σημεία από τη Β’ Γαλλίας. Αρχικά επιλέγουμε τον «Άσσο» της Νανσί κόντρα στη Νιμ σε απόδοση 2.00, ενώ θα πάμε και με το Over 2.5 στον αγώνα Βαλενσιέν – Χάβρη που προσφέρεται σε απόδοση 2.25. Το πρώτο της παιχνίδι μετά την αποχώρηση του παικταρά από την Αίτή, Ζεφ Λουί, ο οποίος πουλήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης για 2 εκατ. ευρώ, συνδυάστηκε με μία γκέλα ολκής για το συγκρότημα του Πάμπλο Κορέα. Έχοντας εμφανές πρόβλημα στην επιθετική της λειτουργία χωρίς το μεγάλο της αστέρι, η Νανσί έκανε μετριότατη εμφάνιση και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο φινάλε.

Άλλη ομάδα χωρίς τον νεαρό επιθετικό η Νανσί κι ο Κορέα πλέον καλείται να βρει εκ των έσω λύση, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει η διάθεση για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, γεγονός βέβαια που δυσκολεύει πολύ τον στόχο της παραμονής. Από τα δυνατά χαρτιά μεν της κατηγορίας, πόσω μάλλον εντός έδρας, αλλά αποτελεί ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί από εδώ κι έπειτα.

Διπλό στοίχημα για Τέρεκ Γκρόζνι

Κλείνουμε με τη Ρωσία όπου από την αναμέτρηση Τέρεκ Γκρόζνι – Άρσεναλ Τούλα θα πάμε με τον συνδυασμό του «Άσσου» και του Under 3.5 που προσφέρεται μαζί σε απόδοση 2.00. Συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις η Τέρεκ Γκρόζνι στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος. Έπειτα απ' την πάρα πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη εβδομάδα, οι γηπεδούχοι είχαν αυτοπεποίθηση κόντρα στην Μορντόβια εντός έδρας και επικράτησαν 1-0, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη για φέτος. Δεν ήταν κάτι φοβερό η εμφάνιση, η ισοπαλία ίσως να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το "τρίποντο" ήρθε και έφερε την Τέρεκ στο -2 απ' τη δεύτερη θέση και στο +6 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού από πολύ νωρίς. Δεν έχει λόγο να διαφοροποιήσει την ενδεκάδα ο κόουτς Ραχίμοφ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Εθνική Ισπανίας Μπάσκετ και την Εθνική Γαλλίας Μπάσκετ ενόψει Mundobasket 2014.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares