Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 15:03

Διαρκείας και ιστορικές φωτοστιγμές από τους "Μπλε"

Σε κυκλοφορία βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι κάρτες διαρκείας του Πανθηραϊκού.

Η διοίκηση της ομάδας που φέτος έχει κάνει τα απαραίτητα βήματα ώστε ο Πανθηραϊκός να πρωταγωνιστήσει, ευελπιστεί να βρει την απαιτούμενη στήριξη του κόσμου που στο παρελθόν έχει δείξει ότι είναι ο 12δέκατος παίκτης του Θηραϊκού σωματείου.

Παράλληλα με τις κάρτες διαρκείας, από το γραφείο επικοινωνίας της ομάδας κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο νέο κανάλι που διαθέτει πλέον στο you tube, όπου μέσα από μερικές φωτογραφίες καταγράφεται η ποδοσφαιρική διαδρομή του Πανθηραϊκού.

Η ανακοίνωση

«Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πανθηραϊκού, οι οποίες ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015. Για να προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας της ομάδας μας μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία στα τηλέφωνα : 6972051093 και 6947595967 ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας, είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τιμή: 50€»

Βίντεο με φωτογραφίες από την ιστορία του Πανθηραϊκού, από το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares