Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 16:10

Θα μου λείψει η Ελένη

 

LAGOYDAKI1

Η Στέλλα Λαγουδάκη έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο που της πρόσφερε η ΑΕΚ και κλείνει το κεφάλαιο Παναξιακός λέγοντας «θα μου λείψει η συγκάτοικός μου, η Ελένη Φάρκωνα» - Πως κινείται ο Πανναξιακός όσον αφορά το μέτωπο των μεταγραφών

Ο Πανναξιακός έχει μπει σιγά σιγά στην τελική ευθεία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται το αργότερο έως το τέλος του μήνα να ξεκινήσει και η προετοιμασία με το πρώτο σερβίς να έχει οριστεί στα μέσα Οκτωβρίου. Μάλιστα, η Νάξος αναμένεται να φιλοξενήσει και την κλήρωση του πρωταθλήματος αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με την ημερομηνία που παίζει από τις 6 έως και τις 10 του μήνα. Από εκεί και πέρα εξελίξεις στα μεταγραφικά θα έχουμε έως και την τελευταία στιγμή (22/08) καθώς υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή Κηφισιάς για τις Ιβάνοβα - Διώτη (σ.σ. το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι η Ιβάνοβα επέλεξε τελικά να μείνει στην ΑΕΚ), ενώ λεπτομέρειες υπολείπονται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με Εμμανουηλίδου και Τοτσίδου, οι υποθέσεις των οποίων δύσκολα θα χαλάσουν.

 

Σταθερότητα

 

Όμως, υπάρχουν και οι αθλήτριες που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα του Πανναξιακού και οι οποίες δεν θα αγωνίζονται στη Νάξο και έκλεισαν ομάδα για τη νέα χρονιά. Η 24χρονη Δώρα Γκολφινοπούλου θα φορέσει τη φανέλα του Πορφύρα και η Στέλλα Λαγουδάκη στα 27 της χρόνια επιστρέφει στην πρώτη της αγάπη, την ΑΕΚ όπου είχε αγωνιστεί από το 2004 έως το 2006 και μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άνοδο της «Ένωσης» στην μεγάλη κατηγορία. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Βύρωνα (δύο χρονιές), στο Μαρκόπουλο (επίσης δύο χρόνια) και στον Πανελλήνιο (μία χρονιά) και έσπασε το .ρεκόρ παραμονής της στη Νάξο, όπου από το 2011 αγωνίζονταν με τη φανέλα του Πανναξιακού. Ήταν από τις αθλήτριες που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στη προσπάθεια που έκανε η ομάδα να ανέβει στην Α1 κατηγορία και η 27χρονη ακραία κέρδισε τις εντυπώσεις με τη σταθερότητα στην απόδοσή της στο διάστημα αυτό. Πέρυσι, βρέθηκε σε αρκετά παιχνίδια εκτός βασικής εξάδας, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμού και με τη λήξη της χρονιάς ουσιαστικά έκλεισε το κύκλο που ακούει στο όνομα Νάξος.

 

Βοήθεια

 

Στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου δέχτηκε αρκετές προτάσεις, έφτασε μία ανάσα από τη μετακόμιση στη Γαλλία (βλ Ντεφ, ομάδα της Α2) και τελικά είπε «ναι» στη πρόταση της ΑΕΚ, η οποία επισημοποιήθηκε πριν από δύο ημέρες όταν και έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο που της έδωσε η «Ένωση». Μαζί με τις Γιακουμή (κεντρική), Φαίη Κουνάδη (πασαδόρος) και Βάσω Νικούλη(κεντρική) αναμένεται να αποτελέσουν τις κολώνες της άλλοτε «Βασίλισσας», στη προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ για να παλέψει ώστε να μείνει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος με την Λαγουδάκη να δηλώνει «η ΑΕΚ αποτέλεσε τη πρώτη μεταγραφή που έκανα όταν άφησα το Ρέθυμνο το 2004. Με χρειάζεται και θέλω να την βοηθήσω και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη πρόσκληση της. Η πρώτη μου παρουσία συνδυάστηκε με επιτυχία καθότι ανεβήκαμε στην Α1 οπότε θα ήθελα να υπάρχει ανάλογη επιτυχία και φέτος. Οι στόχοι της ομάδας θα τεθούν όταν ξεκινήσει η προετοιμασία και θα είναι στη διάθεση του προπονητή το σύνολο των αθλητριών για τη νέα χρονιά». Όσο για τους προσωπικούς της στόχους, αρκέστηκε να δηλώσει «να έχω την υγεία μου και να έχω σταθερή απόδοση καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και βέβαια από τη σύντομη κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει το κεφάλαιο Νάξος «αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά. Ότι είχα να δώσω και να πάρω νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί. Σίγουρα πάντως θα μου λείψει η συγκάτοικός μου, στις αποστολές, η Ελένη η Φάρκωνα. Από εκεί και πέρα, ξέρω ότι το παιχνίδι στη Νάξο θα είναι ιδιαίτερο καθώς θα βρεθώ σε γνώριμο περιβάλλον, σε γήπεδο που έχω αγωνιστεί και απέναντι σε ανθρώπους και φιλάθλους που επί τρία χρόνια είχα μία καλή επαφή».

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares