Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 07:45

Η "πρώτη" του Πανσιφναϊκού

Ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Πανσιφναϊκού.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδος κου Δημητριάδη συνεπικουρούμενο από τον βοηθό προπονητή κο Φράγκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων κο Κάραβο και την επίβλεψη του κου Καχριμάνη.

Οι παίχτες του Πανσιφναϊκού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για φέτος στο Δημοτικό στάδιο Γ&Δ Συγγελίδη.

Ο Κος Καχριμάνης μαζί με το προπονητικό team της ομάδας αφού καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά, στη συνέχεια τους ανέλυσαν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Το πρόγραμμα προπόνησης που σχεδίασε ο κος Καχριμάνης περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές τις ομάδας καθώς, παρά το επίπονο της κάθε άσκησης, η επαφή με τη μπάλα αποτελεί δέλεαρ για τους παίχτες.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσιφναϊκού θα περάσουν όλοι από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις ώστε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας να μπορέσουν να βελτιώσουν τα επίπεδα της φυσικής τους κατάστασής.

Το πλάνο του κου Καχριμάνη περιλαμβάνει 10 συνεχόμενες ημέρες σκληρής και επίπονης προετοιμασίας ώστε η ομάδα να αποκτήσει ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων που ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares