Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 13:30

Άσσος η Χόφενχαϊμ, με κάλυψη Μαρσέιγ & Αλκμάαρ

Η στοιχηματική σεζόν ανοίγει αυλαία σήμερα με τη Superleague, την Primera Division και ουσιαστικά την Bundesliga να κάνουν πρεμιέρα και το κουπόνι μας να γίνεται και πάλι… πλούσιο, δίνοντας μας τη δυνατότητα για αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Την 1η αγωνιστική της Superleague ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ πιο πριν θα παιξουν Κέρκυρα – Πανθρακικός και ΟΦΗ – Πανιώνιος. Στην Premier League κυριαρχεί το παιχνίδι Έβερτον – Άρσεναλ, ενώ στην Bundesliga η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν.

Στήριγμα η Χόφενχαϊμ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Χόφενχαϊμ με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 2.00. Η Χόφενχαϊμ σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στις πέντε από τις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της κόντρα στην Άουγκσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης είναι αήττητη στις εννέα από τις δέκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Εκτός αυτού είναι αήττητη στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της κόντρα στην Άουγκσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις. Για άλλη μία σεζόν η Χόφενχαϊμ προσέφερε εντυπωσιακό θέαμα στις αναμετρήσεις που έδωσε στη Μπουντεσλίγκα, τερματίζοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το συγκρότημα του Μάρκους Γκίσντολ ξέρει να σκοράρει, καθώς σημείωσε 72 γκολ, ωστόσο έχει πολλά αμυντικά κενά κάτι που δικαιολογούν τα 70 γκολ που δέχθηκε! Την περασμένη περίοδο είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση και δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο γύρο υπέστη μόλις δύο ήττες μέχρι να εξασφαλίσει την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια, τερματίζοντας τελικά με μεγάλη διαφορά από τις ομάδες που υποβιβάτηκαν. Οι ιθύνοντες της Χόφενχαϊμ έβαλαν για άλλη μία φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη στο πλαίσιο του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, ξοδεύοντας περίπου 20.000.000 ευρώ, καλύπτοντας παράλληλα πολλές αδυναμίες στο ρόστερ. Τη φετινή περίοδο δείχνει ικανή να τερματίσει σε μία από τις πρώτες οχτώ θέσεις του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα, προσφέροντας και πάλι άπλετο θέαμα.

Άσσος και Under 3.5 ο Ολυμπιακός

Η πρεμιέρα της Σούπερλιγκ φέρνει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να υποδέχεται τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου και εμείς θα πάμε με συνδυαστικό στοίχημα σε απόδοση 2.00. Συγκεκριμένα επιλέγουμε «1 & Under 3.5». ο νέο πρωτάθλημα ξεκινά και οι 9/10 (μπορεί και οι 10 στους 10) που θα ερωτηθούν σχετικά με την ομάδα που θα το κατακτήσει θα απαντήσουν το ίδιο: Ολυμπιακός. Έπειτα από την κατάκτηση δια περιπάτου του περσινού τίτλου, με διαφορά 17 πόντων απ' τη δεύτερη θέση, οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται σήμερα στη "μάχη" κόντρα στη Νίκη Βόλου με σκοπό τη νίκη που θα ανοίξει το δρόμο για το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Η διαφορά των Πειραιωτών με τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερλιγκ είναι τόσο χαώδης, που η απλή κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν συνιστά ούτε είδηση, αλλά ούτε και επιτυχία. Επιτυχία για τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει η κατάκτηση του όντας αήττητος, κάτι που του στέρησε πέρυσι ο Παναθηναϊκός, με το θρίαμβο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Υπερπλήρες και ποιοτικό το ρόστερ, η μοναδική μη αναμενόμενη αποχώρηση ήταν αυτή του Ανδρέα Σάμαρη, για χάρη του οποίου η Μπενφίκα προσέφερε 10 εκ. ευρώ στους ερυθρόλευκους. Οι Πειραιώτες θα ήθελαν να κρατήσουν τον φανταστικό, Τζόελ Κάμπελ, κάτι που δε συνέβη, έριξαν όμως στις μεταγραφές τους αρκετά χρήματα, αποκτώντας έναντι αντιτίμου τους Μπενίτες (επιθετικός από Γκουαρανί), Αφελάι (εξτρέμ από Μπαρτσελόνα), Κασάμι (αμυντικός χαφ από Φούλαμ), Αμπιντάλ (αμυντικός από Μονακό), Ντοσεβί (εξτρέμ από Βαλενσιέν) και Ντουρμάζ (εξτρέμ από Γκεντσεμπερλιγκί).

Ξεχώρισαν οι προσθήκες των Αφελάι, Αμπιντάλ και Κασάμι, δεν ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, που αναζητά τον "αντι-Σάμαρη", με τον Παπέ Ντιόπ να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Ακούστηκε και το όνομα του Κλεμέντ Σαντόμ που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ακολούθησαν την προετοιμασία, αλλά παραχωρήθηκαν δανεικοί οι Αυλωνίτης και Κολοβός (αμφότεροι στον Πανιώνιο), Λυκογιάννης (σε Εργοτέλη), αποκτήθηκε αλλά παραχωρήθηκε ως αντάλλαγμα στο ίδιο καλοκαίρι ο Θανάσης Παπάζογλου για την απόκτηση του Τάσου Καραμάνου απ' τον Ατρόμητο (παρέμεινε στο Περιστέρι για φέτος). Σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Έπειτα απ' τα παιχνίδια με Κράσνονταρ (ήττα 2-0) και Ντιναμό Κιέβου (1-1) στην Αυστρία, οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν σε τουρνουά στις ΗΠΑ, όπου έκλεψαν την παράσταση με τη νίκη επί της Μίλαν (3-0) και την ισοπαλία (2-2) με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είχαν καλή παρουσία και στην ήττα (1-2) απ' τη Λίβερπουλ. Μετά την επιστροφή τους, οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0) και Φενέρμπαχτσε (ήττα 1-2).

Διπλό με κάλυψη η Μαρσέιγ, κρατάει η Μετς

Περνάμε στη Γαλλία όπου ξεχωρίζουμε αρχικά το «Διπλό» DNB (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μαρσέιγ κόντρα στην Γκινγκάμπ σε απόδοση 1.80. Επίσης στον αγώνα Μονπελιέ – Μετς θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Ούτε την προηγούμενη βδομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα Γαλλίας η Μαρσέιγ. Μετά την εντυπωσιακή ισοπαλία της με 3-3 στην έδρα της Μπαστιά στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Μασσαλία από τη Μονπελιέ.

Ο προπονητής του συλλόγου, Μαρσέλο Μπιέλσα, εμφανίζεται φανερά προβληματισμένος από τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του και τα αρνητικά αποτελέσματα, σκοπεύοντας να αλλάξει και πάλι το σύστημα. Πλέον εύχεται να έχει στην αποστολή του τον Λεμινά (ΜΕ, 0/0) ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στη Γκινγκάμπ. Οι Σειρού (ΜΕ, 0/0), Φανί (ΑΜ, 0/0), Σουγκού (ΕΠ, 0/0) και Καντίρ (ΜΕ, 0/0) έμειναν εκτός πλάνων καθώς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη Μαρσέιγ.

Στο παιχνίδι Μονπελιέ – Μετς όπως αναφέραμε θα πάμε με τους φιλοξενούμενους. Δύο ισοπαλίες μετράει τις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μετς. Μετά από αυτή στην έδρα της Λιλ χωρίς γκολ ήρθε την προηγούμενη βδομάδα μία ακόμη με αντίπαλο τη Ναντ με 1-1. Για την επίτευξη αυτών των δύο βαθμών η Μετς βασίστηκε κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία της. Ο Ρόκι (ΜΕ, 2/0) συνεχίζει να αναρρώνει μετά από ένα μικρό τραυματισμό που είχε και ενδέχεται να μη μπορεί να αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση. Μετά τη μετακόμιση του Σακχό στη Γουέστ Χαμ ο Φαλκόν (ΕΠ, 2/0) θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης της Μετς από εδώ και στο εξής.

Διπλό με DNB η Αλκμάαρ

Από την Ολλανδία ξεχωρίζει το «Διπλό» DNB (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Αλκμάαρ με αντίπαλο τη Βίλεμ σε απόδοση 1.90. Μετά την επιβλητική νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ολλανδίας στην έδρα της Χέρακλες με 3-0 η Άλκμααρ προσγειώθηκε απότομα, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από τον Άγιαξ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.  Εκτός απροόπτου ο προπονητής του συλλόγου, Μάρκο φαν Μπάστεν, θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα στην αποψινή αναμέτρηση με αυτή της προηγούμενης βδομάδας.  Ο 49χρονος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Έλμ (ΜΕ, 1/0) για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίλεμ, η οποία πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει η Άλκμααρ στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Νίκη για Μίλγουολ, προβάδισμα η Νιούκαστλ

Κλείνουμε με Αγγλία και τα δύο σημεία που προκύπτουν από το «Νησί». Από την Premier League επιλέγουμε το «Διπλό» DNB (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Νιούκαστλ κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ από την Τσάμπιονσιπ κρατάμε τον «Άσσο» της Μίλγουολ με αντίπαλο τη Ρόδεραμ που προσφέρεται σε απόδοση 2.03.

Η Νιούκαστλ στοχεύει σήμερα στην κατάκτηση των πρώτων φετινών βαθμών της, έχοντας και ως «σύμμαχο» τα διπλά μέσα στο «Βίλα Παρκ» της τελευταίας διετίας. Η πρεμιέρα δεν ήταν η ιδανική για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, αν και σε ορισμένα διαστήματα του ατυχούς αγώνα με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι εστάλησαν... ελπιδοφόρα μηνύματα. Μεσοβδόμαδα δημιουργήθηκε σημαντικό θέμα με τον διεθνή Ιβοριανό μέσο, Σεΐκ Τιοτέ, με τη διοίκηση της ομάδας να του «βάζει πωλητήριο» στα 14 εκατ. λίρες. Την ίδια στιγμή, ο Πάρντιου τόνισε ξεκάθαρα ότι επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στην ομάδα. Είσοδος στην αποστολή για τον νεοφερμένο επιθετικό Φακούντο Φερέιρα, αλλά και για τον επίσης νεοφερμένο επιθετικό Σιμ Ντε Γιονγκ (πρώην αρχηγός του Άγιαξ), ο οποίος έχασε την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τις Μεταγραφές Superleague 2014-2015 και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Mundobasket2014.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares