Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 15:17

Παραμένει πρωτοπόρος ο ΝΟΠ με 36 μετάλλια στη Σύρο.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους κολυμβητικούς αγώνες «Βικέλεια» στην Σύρο, με 9 αθλητές, σε σύνολο 60 συμμετεχόντων.

Παρότι φέτος ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς μετείχαν οι παρακάτω 10 όμιλοι Α.Ο.ΠΑΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΜΙΛΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ., ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ η αποκομιδή των μεταλλίων ήταν απόλυτα ικανοποιητική, καθώς οι αθλητές μας επέστρεψαν με 36 συνολικά μετάλλια, με σημαντικότερα τη δεύτερη θέση πίσω από τον ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ, στα ομαδικά αγωνίσματα 4Χ50 ελεύθερο και 4Χ50 μεικτή ομαδική στα κορίτσια.

Αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον Όμιλο διότι η ομαδικότητα και η ευγενής άμιλλα είναι από τις προτεραιότητες του παριανού σωματείου σε όλα τα τμήματα, πέρα από τις υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις, που είναι αποτέλεσμα συνεχούς και συστηματικής προετοιμασίας.

Ο ΝΟΠ Θέλει να συγχαρεί τους αθλητές του για την προσπάθεια τους, επίσης να ευχαριστήσει τους προπονητές του Παντελαίου Μαρία και Γαβαλά Χρήστο για την άψογη συνεργασία, τους γονείς που τους εμπιστεύονται και τους χορηγούς του.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares