Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 01:12

Μοντάρισμα και επαγγελματισμός στον Πανθηραϊκό

Κανονικά και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθηραϊκού, με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Κωνσταντόπουλο να περνάει σιγά – σιγά στο μοντάρισμα της ομάδας, μέσω των οικογενειακών διπλών ενώ τα πρώτο «Crash test» θα γίνει στις 31 Αυγούστου στις 12:30 στο ΔΑΚ Νάξου, όπου η ομάδα της Σαντορίνης θα δώσει φιλικό αγώνα με τον νεανικό ΠΑΣ Νάξου.

Φιλικά

Ο Πανθηραϊκός στο φιλικό της Κυριακής θα παραταχθεί με βασικές απουσίες, καθώς δεν θα ταξιδέψουν στη Νάξο οι: Κωλέτσης, Κοζανίδης, Πέκα και Δαμίγος, ενώ ο κ. Κωνσταντόπουλος υπολογίζει να πάρει μαζί του στη Νάξο 20 ποδοσφαιριστές. Ο Πανθηραϊκός ουσιαστικά θα κάνει αποκαλυπτήρια στις 5 Σεπτεμβρίου στη Μήλο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημο φιλικό κόντρα στον Παμμηλιακό.

Παραδείγματα

Το αξιοσημείωτο που συμβαίνει στον Πανθηραϊκό είναι το μίγμα των ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπου η έλευση των Τζωρμπατζάκη, Ζώνα και εντός ολίγου Κοζανίδη έχει δώσει μαθήματα επαγγελματισμού στο σύνολο του ρόστερ, που κοντά στους επαγγελματίες υιοθετούνται οι πρακτικές μίας ομάδας που λειτουργεί σε υψηλά πρότυπα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι μικροί που έχουν ως ινδάλματα τους Ζώνα, Κοζανίδη και Τζωρμπατζάκη, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει αποκτήσει έναν φανατικό φίλο, που γνωρίζει απ έξω και ανακατωτά το κάθε βήμα της καριέρας του άσσου του Πανθηραϊκού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares