Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 01:48

Είμαστε υπερήφανοι για σένα Κώστα

Ο Κώστας Μανωλάς έχει κάνει υπερήφανες όλες τις Κυκλάδες, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του, αυτά που έχει πετύχει αποτελεί το όνειρο 100ντάδων παιδιών που αγωνίζονται σε ομάδες όχι μόνο του Νομού μας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Ένα παιδί που έμαθε το ποδόσφαιρο στη Νάξο και τον Πανναξιακό, τίμησε την φανέλα της ομάδας του και των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων, κατέληξε να γίνεται ίσως ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρώπης που στα πόδια του σφάζονται τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ.

Μας έκανε υπερήφανους με τις διακρίσεις του στον Ολυμπιακό, μας έκανε υπερήφανους με την ηγετική του παρουσία στο mundial της βραζιλίας και μας κάνει για ακόμη μία φορά υπερήφανους, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που επέλεξε την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του έχοντας στην διάθεση του προτάσεις από: Γιουβέντους, Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γ. και Άρσεναλ, με τον Ναξιώτη διεθνή άσσο να αποφασίζει να πει το ναι τελικά στην Ρώμα, που ξόδεψε 13.000.000€ +2.000.000 μπόνους προς τον Ολυμπιακό, ενώ πρόσφερε ένα μεγάλο συμβόλαιο 5 ετών στον Κώστα, που αγγίζει τα 7.000.000€.

Δεν γνωρίζουμε που θα φτάσει ο 23χρονος Ναξιώτης Αμυντικός, ήδη αυτά που έχει πετύχει είναι πάρα πολλά. Αυτό που γνωρίζουμε όμως και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να υπάρχει είναι η καλή, καθαρή, Ναξιώτικη καρδιά που διαθέτει…

Keep walking Κώστα

Ο Μανωλάς πρωτοσέλιδο στην Corriere dello Sport

MANOLAS CORIERE

Η άφιξη του Μανωλά στην Ιταλία

Ο Μανωλάς στην 1η του προπόνηση με τους Τζιαλορόσι

MANOLAS PROPONISI ROMA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares