Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 21:22

Αύριο κληρώνει για το «κανόνι» του Πάγου

Μπορεί ο Πάγος να διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ των τελευταίων ετών ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την απόκτηση του επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Γιάννη Τσάλμα.

Αποκλειστικές πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη ανέφεραν στο S.C. ότι το ενδεχόμενο ο έμπειρος στράικερ να αγωνιστεί στις Κυκλάδες είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, καθώς οι πληροφορίες που έχει πάρει για τον Πάγο είναι πολύ θετικές, γνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Βιογραφικό

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα διαρρεύσουν από εμάς για ευνόητους λόγους… αυτό που μπορούμε πάντως να αναφέρουμε είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη με βαρύ βιογραφικό, που μετρά πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, όπου έχει πετύχει πάνω από 60 τέρματα, ενώ αν υπολογίσουμε την καριέρα του σε Γ΄και Δ΄Εθνική ξεπερνά τα 250.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις αυτές τις έχει αναλάβει προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Ρούσσος, ο οποίος ύστερα από τις πρώτες επαφές αύριο, από την Σύρο, θα καταθέσει την τελική πρόταση στον παίκτη, ευελπιστώντας να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι.

Πάντως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφερθεί ότι η διοίκηση του ΑΟ Πάγου για ακόμη μία φορά τήρησε τα λεγόμενα της αφού στο παρελθόν είχε τονίσει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχων ρόστερ και σε περίπτωση που κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη αυτός θα είναι επιθετικός που θα μπορέσει να προσφέρει το κάτι παραπάνω, αποφεύγοντας φυσικά τους φαμφαρισμούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares