Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 22:34

«Σκούρα» τα πράγματα με τον αντι-Σταματίου…

Με πίστη στο ρόστερ της ομάδας τους και με την ελπίδα ότι ο ΑΟ Σύρου θα καταφέρει ότι δεν κατάφερε πέρυσι προχωράνε τον σχεδιασμό της ομάδας η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Μανθόπουλο.

Σκόρερ

Ο πρόεδρος της ομάδας και οι συνεργάτες του στην διοίκηση πιστεύουν ότι έχουν κάνει ότι είναι απαραίτητο ώστε επιτέλους ο "πολυτροπαιούχος" ΑΟ Σύρου να επιστρέψει και πάλι στον «θρόνο» των Κυκλάδων.

Μοναδική εκκρεμότητα όπως υποστηρίζουν στον ΑΟ Σύρου είναι η απόκτηση της αιχμής της ομάδας, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 1ου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Ιάκωβου Σταματίου, που ως γνωστών από φέτος θα αγωνίζεται στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

STAMATIOY PANYGΆνθρακας

Ο Γιώργος Φώσκολος, που είναι γνωστός για την προτίμηση του σε παίκτες «Κανόνια» είναι αυτός που έχει αναλάβει προσωπικά την επιλογή του παίκτη που θα κάνει την διαφορά και βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και τους μάνατζερ τους, με τους τελευταίους όπως όλα δείχνουν να μην κάνουν σωστά την δουλειά τους, καθώς οι περιπτώσεις των δύο Βραζιλιάνων που δοκιμάστηκαν πρόσφατα, όπως και του Νιγηριανού που άφησε καλές εντυπώσεις σήμερα στο γήπεδο της Άνω Σύρου, να φαίνονται περισσότερο σαν "Άνθρακας" παρά "Μαύρα διαμάντια", καθώς όπως φαίνεται τα έγγραφα που διαθέτουν δεν επαρκούν ώστε να εκδώσουν δελτίο στην ΕΠΟ.

Οριακά

Πάντως όπως διαμηνύουν από τον ΑΟΣ οι περιπτώσεις των Βραζιλιάνων και του Νιγηριανού θα εξεταστούν ενδελεχώς και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκδοθούν τα δελτία τους. Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι επαφές δεν τελειώνουν και μέχρι την εκπνοή των προθεσμιών θα γίνει ότι είναι δυνατών ώστε ο ΑΟΣ να αποκτήσει το «Βαρύ πυροβολικό στην επίθεση του».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares