Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 23:13

Πήρε 2 «εργαλεία» | Αύριο τέρμα και φορ

Κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του βρίσκεται ο Πανναξιακός, καθώς σήμερα ανακοίνωσε ακόμη δύο παίκτες, ενώ τις επόμενες ημέρες ανακοινώνονται ο Τερματοφύλακας και ο επιθετικός, που μαζί με την προσθήκες 1ή2 μικρών θα κλείσουν το ρόστερ της ομάδας της Νάξου.

Αποκτήματα

Τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας της Νάξου θα δώσουν πολλές λύσεις στα μετόπισθεν του Πανναξιακού, καθώς αγωνίζονται με την ίδια ευχέρεια στο κέντρο της άμυνας και ως ανασταλτικοί μέσοι. Οι δύο πολύτιμες προσθήκες που είναι ο Αντώνης Κατσούδας και ο Δημήτρης Δρύς βρέθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία του Πανναξιακού, όπου έβαλαν τις υπογραφές στα δελτία τους.

Ο Καρπενησιώτης Αντώνης Κατσούδας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα 33 του χρόνια θα καλύψει τη θέση του  αμυντικού μέσου.

Ο Κατσούδας ξεκίνησε την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας με τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Ηλιούπολη ( Γ΄ και  Δ΄ Εθνική). Το 2008 μεταγράφηκε στον Βύζαντα Μεγάρων με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η καριέρα του συνεχίστηκε στη Δ΄ Εθνική   με τη φανέλα των: Αγ. Ανδρέα Αστρους, και του Α.Ο. Γλυφάδας με τον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στο όμιλο. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνος σε Γ΄και Δ’ Εθνική.

Όσον αφορά τον 2ο παίκτη που υπέγραψε σήμερα αυτός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Νάξου και πριν 4 χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανναξιακού. Μετά από σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ επιστρέφει μετά από 4 χρόνια και πάλι στην ομάδα της Νάξου. Κατά την διάρκεια των σπουδών του ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής  είχε ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό  του Α.Ο. Τρικάλων, όπου αγωνιζόταν με επιτυχία ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares