Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 14:20

Νίκη για Νιούκαστλ, κρατάνε Εργοτέλης και Μπούρσα‏

Στην πληθώρα των σημερινών αναμετρήσεων από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έρχεται να προστεθεί η έναρξη του Mundobasket με την Εθνική μας να αγωνίζεται στις 21.00 κόντρα στη Σενεγάλη. Στα του ποδοσφαίρου η 2η αγωνιστική της Superleague περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει η δύσκολη έξοδος του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο την Μπέρνλι, ενώ ο πιο ενδιαφέρων αγώνας διεξάγεται στο «Γκούντισον Παρκ» μεταξύ της Έβερτον και της Τσέλσι. Στη Γερμανία δεσπόζει το ντέρμπι Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου, ενώ σήμερα κάνει πρεμιέρα και η Serie A, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουβέντους να παίζει κόντρα στην Κιέβο και την πρεμιέρα να περιλαμβάνει το ντέρμπι Ρόμα – Φιορεντίνα.

Στήριγμα το τρίποντο της Νιούκαστλ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Νιούκαστλ σε απόδοση 1.85. Γκολ αγνοείται... για τη Νιούκαστλ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τον Άλαν Πάρντιου να προβληματίζεται ιδιαίτερα για αυτό το φαινόμενο. Φυσικά, η απουσία του Σενεγαλέζου Παπίς Σίσε αποτελεί μεγάλο πλήγμα, όμως ταυτόχρονα δε συνιστά και την πλέον σοβαρή δικαιολογία για την «αφλογιστία». Οι «καρακάξες» γνώρισαν στην πρεμιέρα την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-2, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έφυγαν με το ισόπαλο 0-0 από το «Βίλα Παρκ» (αποβολή για τον Γουίλιαμσον στις καθυστερήσεις). Στο σημερινό ματς η Νιούκαστλ θα παραταχθεί με μεγάλο «σύμμαχο» την προϊστορία, έχοντας πάρει και τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Εκεί... όπου θα βρει τη σημερινή της αντίπαλο. Εξέτισε την ποινή του στο ματς του Λιγκ Καπ και είναι κανονικά διαθέσιμος για τη σημερινή μάχη ο βασικός κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμσον.

 

Κρατάει η Μπούρσα κόντρα στη Γαλατά

Περνάμε στην Τουρκία όπου επιλέγουμε το 1Χ της Μπούρσασπορ με αντίπαλο τη Γαλατασαράι σε απόδοση 1.90. Η Μπούρσασπορ παραμένει αήττητη στις έντεκα από τις τελευταίες 12 εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Με νέο προπονητή στον πάγκο της ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα της Τουρκίας η Μπούρσασπορ. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο Σενόλ Γκούνες, με τον οποίο η Εθνική Τουρκίας είχε τερματίσει στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κέρδισε την έξοδό της στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τσικούρα, από την οποία γνώρισε τον αποκλεισμό. Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τους Ζόσουε (Πόρτο), Χολέν (Φενερμπαχτσέ) και Φερναντάο (Ατλέτικο Παραναένσε), ενώ έδωσε 1.300.000 ευρώ για την απόκτηση του Σεν από την Τράμπζονσπορ. Η Μπούρσασπορ έχει φιλοξενήσει στην έδρα της συνολικά 20 φορές την Γαλατασαράι μετρώντας εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες.

Άσσος και Over 2.5 για Μπιλμπάο

Από την Ισπανία θα επιλέξουμε ένα συνδυαστικό στοίχημα στον αγώνα Μπιλμπάο – Λεβάντε. Συγκεκριμένα κρατάμε τον «Άσσο & Over 2.5» που πληρώνει 2.02. Στο περσινό πρωτάθλημα η Μπιλμπάο πανηγύρισε δύο νίκες επί της Λεβάντε, αμφότερες με σκορ 2-1. Οι τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο νέο «Σαν Μαμές» η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Λεβάντε, στον απόηχο του μεγάλου θριάμβου επί της Νάπολι, που την έφερε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια. Οι Βάσκοι πέτυχαν μία δικαιότατη πρόκριση επί των «παρτενοπέι», καθώς στο πρώτο ματς είχαν φύγει με το ισόπαλο 1-1 από το «Σαν Πάολο» και στη ρεβάνς του Μπιλμπάο «γύρισαν» πολύ γρήγορα το εις βάρος τους 0-1 σε 3-1. Πλέον, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε «ψάχνει» την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το ατυχές «ποδαρικό» του «Ροσαλέδα». Η Μπιλμπάο ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-0 από τη Μάλαγα, μη καταφέρνοντας να αξιοποιήσει το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες. Ο Βαλβέρδε έχει σήμερα στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ, ενώ προσανατολίζεται στην παράταξη της «καλής» του ενδεκάδας.

Δε χάνει ο Εργοτέλης στη Μυτιλήνη

Από την Ελλάδα ξεχωρίζουμε το Χ2 του Εργοτέλη κόντρα στην Καλλονή σε απόδοση 1.92. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για τον Εργοτέλη στην αρχή της νέας σεζόν. Οι Κρητικοί αδίκησαν τον εαυτό τους στην πρεμιέρα της περασμένης Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς έχασαν ένα ματς που θα μπορούσαν πολύ άνετα ακόμη και να κερδίσουν. Πολλές ευκαιρίες απ' τους παίκτες του Χουάν Φερνάντο, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου μετέτρεψαν τον γκολκίπερ Γιαννακόπουλο σε ήρωα των γηπεδούχων και έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους με δεύτερο γκολ στο 85' να πάρουν μια νίκη που δεν άξιζαν. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αφού και ο Πανιώνιος είχε απ' τη μεριά του καλές φάσεις. «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό που προσπαθώ στις προπονήσεις είναι να παίζει η ομάδα ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει η δύναμη. Όλοι οι φίλαθλοι πληρώνουν εισιτήριο για να δουν ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έπαιξε καλύτερα, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το άθλημα», επεσήμανε ο Ισπανός προπονητής. Με 5-4-1 παρέταξε τον Εργοτέλη ο Φερνάντεθ, δεν έδειξε μεσοβδόμαδα αν θα το διατηρήσει ή θα προσπαθήσει να κάνει την ομάδα του περισσότερο επιθετική. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Άλαν και Καζναφέρης, ενώ σίγουρα βασικός θα είναι ο νεοαποκτηθείς στόπερ Φιντέλεφ, αντί του τραυματία Γιοβάνοβιτς.

Στο ρελαντί η Ελλάδα, νίκη για Σλοβενία, Under η Ισπανία

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και συγκεκριμένα στα προγνωστικά Μundobasket όπου έχουμε ξεχωρίσει για την πρώτη μέρα του τουρνουά 3 αναμετρήσεις. Αρχίζουμε με τον αγώνα της Ελλάδος με αντίπαλο τη Σενεγάλη όπου επιλέγουμε το +22.5 των Αφρικανων σε απόδοση 1.90. Εύκολη πρεμιέρα για την Ελλάδα, δύσκολη πρεμιέρα για τη Σενεγάλη. Τα σημαντικά παιχνίδια για την Ελλάδα είναι με Αργεντινή, Κροατία και Πουέρτο Ρίκο τα οποία θα κρίνουν και την κατάταξη της τετράδας που θα διασταυρωθεί με τον όμιλο Α’ στην πρώτη φάση νοκ-άουτ. Όταν άνοιξαν οι αποδόσεις για την πρώτη αγωνιστική το πλεονέκτημα της Σενεγάλης ήταν στους 19.5 πόντους. Πονταρίστηκε η Ελλάδα οπότε τώρα είναι στους 22.5. Η σοβαρή Ελλάδα μπορεί να κερδίσει με 30+ πόντους όμως δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο θα «φορτσάρει» από την πρώτη αγωνιστική. H φετινή Ελλάδα δεν είναι η ομάδα μπορεί να διαλύσει αντιπάλους, αν και το έκανε με τη Νέα Ζηλανδία στα φιλικά, γιατί έχει μεγάλα κενά στην επίθεση. Πάντα με ρίσκο, δοκιμάζουμε το +22.5 της Σενεγάλης αφού οι ενθουσιώδεις Αφρικανοί μπορούν να παλέψουν μέχρι ένα σημείο.

 

Από τον αγώνα της Ισπανίας κόντρα στο Ιράν επιλέγουμε το Under 148.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Πολύ εύκολη πρεμιέρα για τους διοργανωτές Ισπανούς απέναντι στο Ιράν. Η Ισπανία θα νικήσει πάρα πολύ εύκολα και ανάλογα με τις διαθέσεις τους θα εκτοξευθεί η διαφορά ή θα μείνει σε λογικά επίπεδα. Το Ιράν για να μην διασυρθεί θα παίξει όσο το δυνατόν σκληρότερη άμυνα. Η Ισπανία με τον Ορένγκα στον πάγκο έχει δείξει σπουδαία αμυντική συμπεριφορά. Επομένως ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα σε δύο ικανές αμυντικά ομάδες. Την πλέον αμυντική φιλοσοφία των Ισπανών έδειξαν ήδη και τα φιλικά στα οποία δέχθηκαν 70,70,55,63,49,63,64,53 ήτοι 60.8 πόντοι παθητικό ανά παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το πλεονέκτημα των 31.5 πόντων στο Ιράν όμως επιλογή από τον αγώνα προκύπτει και είναι το Under 148.5. Αρχικά σε κάποιες εταιρίες άνοιξε 150.5 και τώρα έχει πέσει 146.5 με πτωτικές τάσεις. Με την άμυνα που παίζουν οι Ισπανοί δήσκολα θα βάλει πάνω από 55 το Ιράν. Αν δεν θελήσει η Ισπανία να σκοράρει πάνω από 100 για να ευχαριστήσει το κοινό της τότε το Under 148.5 έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

 

Τέλος από τον αγώνα Αυστραλία – Σλοβενία θα πάμε με την «καθαρή» νίκη των Σλοβένων σε απόδοση 2.20. Ο αγώνας της πρεμιέρας μεταξύ Αυστραλίας και Σλοβενίας δεν είναι σημαντικός όσον αφορά την πρόκριση των ομάδων αφού και οι δυο θα προκριθούν. Ο νικητής θα έχει προβάδισμα για καλύτερο πλασάρισμα. Από την εμφάνιση αποδόσεων μέχρι σήμερα είχαμε μεταβολές. Αρχικά η Αυστραλία δινόταν outsider σε τιμές 2.05-2.10 ενώ τώρα η Σλοβενία δίνεται στο 2.20. Το παιχνίδι είναι εντελώς ισορροπημένο κάτι που ενισχύεται από τις συνθήκες που προσδίδει μια πρεμιέρα. Καθαρό προβάδισμα έχει η Σλοβενία στις θέσεις 1-2-3 ενώ η Αυστραλία είναι πολύ πιο ισχυρή στην γραμμή ψηλών με Μπέινς, Άντερσεν και Μπέρστοου να επικρατούν των Σλόκαρ και Όμιτς. Δίνουμε προβάδισμα στη Σλοβενία λόγω Ντράγκιτς ο οποίος ξεκουράστηκε στα τελευταία φιλικά για να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα. Βολεύει τώρα πια και η απόδοση σε τιμές outsider και η επιλογή είναι η νίκη της Σλοβενίας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τις Μεταγραφές 2014-2015 και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Μundobasket 2014.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares