Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 14:57

Κίνηση «ΜΑΤ» με Σάντα ο Παμμηλιακός

Επόμενος σταθμός της καριέρας του Ντένις Σάντα ο Παμμηλιακός, με την ομάδα της Μήλου να κάνει την έκπληξη και να ντύνει στον "βιρτούζο" παίκτη στα Ερυθρόλευκα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Ντένις Σάντα ο Παμμηλιακός, με την ομάδα της Μήλου να κάνει την έκπληξη και να ντύνει στον "βιρτούζο" παίκτη στα Ερυθρόλευκα.

Σε μια ηχηρή μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Παμμηλιακού, η οποία μετά από έξυπνες διαπραγματεύσεις με τον Πανναξιακό και συμφωνία με τον παίκτη έκανε δικό της τον Ντένις Σάντα, που τη νέα σεζόν θα αποτελέσει τον «κινητήριο μοχλό» όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή των Μηλιών.

Ο Ντένις Σάντα αγωνίζεται ως Έλληνας και είναι 22 χρονών. Βασικά προτερήματα του είναι η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση και η ευχέρεια που διαθέτη στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, πράγμα που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στα χέρια του τεχνικού του Παμμηλιακού Ζαχαρία Γκούντζα, ο οποίος φαίνεται πολύ ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει στις καθημερινές προπονήσει της ομάδας του. Με αυτή την κίνηση η διοίκηση του Παμμηλιακού αποδεικνύει ότι με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και τις καλές θέσεις που κατακτά κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα είναι πλέον σε θέση να προσελκύσει παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες, που θέλουν να διακριθούν.

SANTA FANELA MIXALIS 1Καριέρα

Παρά τα 22 του χρόνια ο Σάντα έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, με αποκορύφωμα την περσινή του παρουσία με τον Πανναξιακό, όπου ιδιαίτερα μετά τον Ιανουάριο ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας, ενώ ήταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ιστορικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στα 6 του χρόνια έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Αγερσανίου (Γ΄Εθνική), όπου μετά από πολλές διακρίσεις, τόσο στα τμήματα των υποδομών που ήταν μόνιμα ο 1ος σκόρερ, όσο και στο Ανδρικό, όπου στα 17 του είχε 10 τέρματα σε 16 παιχνίδια. Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ήταν η u18 της Tiranafc (9 τερμ.-17 ματς), από εκεί και αφού πέρασε από τις δοκιμές της ΑΕΚ αλλά η μεταγραφή κόλλησε στα διαδικαστικά, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην Παρτιζάν (Β΄Εθνικη Αλβανίας) όπου πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά ως επιτελικός μέσος. Στα 20 του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από ένα μίνι πέρασμα στην Αναγέννηση αποκτήθηκε από τον Πανναξιακό, έχοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά στη Γ΄εθνική.

Πρόεδρος

Για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Βαμβακάρης είχε καταλυτική συμμετοχή στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς ήταν ο ίδιος που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με τον Πανναξιακό και αυτός που όπως δήλωσε στο s.c ο Σάντα τον κέρδισε από την πρώτη τους επαφή: «Πάντα μου άρεσε ο Παμμηλιακός σαν ομάδα και όταν ο πρόεδρος ήρθε σε επαφή μαζί μου, ο τρόπος που μου μίλησε και το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον κατάλαβα ότι αγαπάει την ομάδα και γίνεται μία σπουδαία δουλειά σε αυτήν. Όταν ήρθα εδώ το διαπίστωσα και από κοντά, αφού η διοίκηση είναι πολύ φιλική και κοντά μας σε ότι χρειαστούμε ενώ η συμπαίκτες μου είναι πολύ φιλικοί μαζί μου και με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου. Πραγματικά αυτές τις μέρες που προπονούμε με τον Παμμηλιακό έχω δει ότι υπάρχει πάρα πολύ καλό υλικό και νομίζω ότι με συστηματική δουλειά θα καταφέρουμε πολλά».

Σχέδια

Εδώ και λίγες ημέρες ο Παμμηλιακός έχει μπει στο 1ο στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ παράλληλα η διοίκηση εξετάζει την περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας, όπου εκτός τις αποκτήσεις με μεταγραφές των Σάντα και Πάντου, αναμένεται επίσης η επιστροφή 1-2 παικτών που απουσίαζαν τον περασμένο χρόνο λόγω των υποχρεώσεων τους εκτός νησιού, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται και η ανακοίνωση ενός ανασταλτικού μέσου, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Α΄Αθήνας. Σε κάθε περίπτωση στο στρατόπεδο του Παμμηλιακού δηλώνουν ότι δεν υπάρχει άγχος, καθώς ο στόχος της ομάδας παραμένει μία καλή πορεία με ωραίο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τον κόσμο του νησιού.

SANTA OAKA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares