Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 13:27

Την Παρασκευή η κλήρωση του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Πλησιάζει η ώρα για τον καταρτισμό των ομίλων, την κλήρωση του πρωταθλήματος και τις λεπτομέρειες για τον τρόπο ανάδειξης του πρωταθλητή και την κατάταξη των ομάδων, εν'όψει της δημιουργίας δύο κατηγοριών του χρόνου. 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή στη Σύρο η ΕΠΣΚ, εκτιμώντας την νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε από την υποβολή των συμμετοχών θα προχωρήσει στην συγκρότηση των ομίλων.

Δεδομένης της ανισότητας στον αριθμό των ομάδων από την μη συμμετοχή της Ίου και κυρίως του Αστέρα Μαρμάρων, που αφήνει τον δεύτερο όμιλο με μόλις 5 ομάδες, ΑΟ Πάρου, Νηρέας, Παμμηλιακός, Πανσιφναϊκός και ΑΟ Σερίφου, κρίνεται αναγκαία η μετατόπιση μίας ομάδας από τη Σύρο του πρώτου ομίλου, στον δεύτερο όμιλο.

Στον πρώτο όμιλο έχουν δηλώσει 8 ομάδες, ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Αίας Σύρου, ΑΟ Μυκόνου, Ανω Μερά, ΠΑΣ Τήνου, Ανδριακός και ΑΟ Υδρούσας.

Ο τρίτος όμιλος θα αποτελείται από 9 ομάδες της Νάξου και της Σαντορίνης, δηλαδή Πανναξιακός, Αναγέννηση Νάξου, Φιλώτι, Αστέρας Τραγαίας, ΠΑΣ Νάξου, Πανθηραικός, Θύελλα Καμαρίου, Λάβα και Καρτεράδος.

'Όσον αφορά ποια Συριανή ομάδα θα μετακινηθεί στον δεύτερο όμιλο η ΕΠΣΚ προτίθεται να διεξάγει κλήρωση, εκτός και αν κάποια από τις 3 ομάδες θελήσει από μόνη της να τοποθετηθεί και συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή, όπου όλα τα θέματα θα διευκρινισθούν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares