Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 17:58

Συμμετοχή του ΝΟ Πάρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα σκάφων

Υπερηφάνεια έχει γεμίσει τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Πάρου για τη συμμετοχή των αθλητών της Πατέλη και Δαφερέρα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα σκαφών.

Ανακοίνωση ΝΟΠ

Για μια ακόμα φορά αισθανόμαστε υπερήφανοι με την συμμετοχή αθλητών μας σε πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας. Με την γαλανόλευκη σημαία στο στήθος και την σημαία της Πάρου στις πλάτες ταξίδεψαν οι αθλητές του Ν.Ο.Π. Πατέλης Νικόλας και του Δαφερέρας Γιώργος προκειμένου να εκπροσωπήσουν κι αυτοί την χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκαφών της κατηγορίας 420. Οι αθλητές μας έχοντας σαν εφόδια τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τις πρόσφατες συμμετοχές τους στο πανευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ιδίας κατηγορίας αισιοδοξούν να πρωτοστατήσουν στο πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγαρία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Αδαμόπουλο Τέλη, τον πρόεδρο του ομίλου μας κ. Πώλο Λευτέρη για τις συντονισμένες ενέργειες τους έτσι ώστε το ταξίδι να γίνει προσιτό καθώς και τους γονείς των αθλητών και τον προπονητή του ομίλου μας κ. Σωτηρίου Βασίλη.

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την συμμέτοχη τους για την καλύτερη εκπροσώπηση του νησιού μας και κατ επέκταση της χώρας μας.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με το εθνόσημο στην Ρουμανία η Βασταρδή Cyclades race 2014 »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares