Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 01:08

Είδε αυτά που ήθελε ο Μαράκης

Η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ Νάξου στο προχθεσινό φιλικό κόντρα στον Πανθηραϊκό ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας και την διοίκηση της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ, αλλά πολύ περισσότερο άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Μαράκη.

PAPADOPOULOSΙκανοποίηση

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Νάξου, παρόλο το γεγονός ότι το σκορ πήρε διαστάσεις προς το τέλος της αναμέτρησης, είδε τα στοιχεία εκείνα που ήθελε και έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες του, οι οποίοι όπως γράψαμε στο ρεπορτάζ του αγώνα φάνηκαν κατά πολύ βελτιωμένοι από την περσινή αναγνωριστική, πρώτης τους φορά στο πρωτάθλημα Ανδρών.

Άλλωστε αναγνώριση δεν υπήρξε μόνο από τον προπονητή, αλλά και από τον συνάδελφο του Πανθηραϊκού κ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του ΠΑΣ λέγοντας ότι, το σκορ βάση της απόδοσης των μικρών του ΠΑΣ Νάξου ήταν πλασματικό…

Ετοιμότητα

Ο Πέτρος Μαράκης για το μόνο πράγμα που ανησύχησε ήταν ο τραυματισμός του Φλεριανού, αφού το παιχνίδι γι αυτόν είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Ο ίδιος μιλώντας μετά την λήξη της αναμέτρησης στο S.C., τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου και από τον τρόπο που στάθηκαν μέσα στο γήπεδο. Για εμάς δεν παίζει κανένα ρόλο το σκορ του αγώνα, καθώς είναι μόλις η 3η εβδομάδα της προετοιμασίας μας και όπως καταλαβαίνεται η κούραση είναι ένας παράγοντας που δεν επιτρέπει να παρουσιαστεί κάτι καλό. Παρόλα αυτά είδα ότι τα παιδιά είχαν πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά και μέρα με την μέρα βελτιώνονται αισθητά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares