Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 01:39

Τζωρμπατζάκης: Καλύτερα από ότι περίμενα

Εντάξει… το σενάριο ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης να αγωνιστεί κάποτε στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων δεν θα μπορούσε παρά να είναι βγαλμένο από τον πιο ευφάνταστο συγγραφέα.

Θέση;

Και όμως υπήρξε μία διοίκηση ικανή και με όνειρα, όπως είναι αυτή του Πανθηραϊκού, που μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει στην απόκτηση ενός τόσο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστή. Ο Τζωρμπατζάκης ήταν ο κορυφαίος για τον Πανθηραϊκό στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ κάποιες στιγμές κατάφερε να προσφέρει ποδοσφαιρική μαγεία σε όλους μας.THIRA IATRIKO

Μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο ο προπονητής του Αλέξης Κωνσταντόπουλος ακούστηκε να λέει: «Τι να κάνω με τον Τζωρμπατζάκη; Όπου και να τον βάλω είναι ο καλύτερος! Παίζει παντού…».

SYNOLAKISΑγνός

Πάντως ο ίδιος ο Μιχάλης εκτός από καλός παίκτης απόδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι και ένας άψογος χαρακτήρας, χωρίς ίχνος αλαζονείας, που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει βάση αυτών που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Ο άσσος του Πανθηραϊκού κατά την είσοδο του στο γήπεδο χαιρέτησε όλους όσους γνώριζε από το πέρασμα του στον Πανναξιακό και τη Νάξο, όπου όπως φαίνεται έκανε πολλούς φίλους.

ΚαλύτεραTZORMPA DAK

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στο S.C. επιβεβαίωσε την καλή σχέση που έχει με ανθρώπους του νησιού, ενώ για τη νέα του ομάδα είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο Πανθηραϊκό… η ζωή στη Σαντορίνη μου αρέσει πολύ και έχω εγκλιματιστεί πλήρως. Μπορώ να πω ότι όλα είναι πιο καλά από ότι τα περίμενα και αυτό είναι κάτι που μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για να δουλέψω περισσότερο».

Μέλλον

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης είπε: «Παρά το γεγονός ότι στο 1ο μας φιλικό παιχνίδι είχαμε έξι σημαντικές απουσίες δείξαμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και με την δουλειά στις προπονήσεις θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε μία διοίκηση που τα φροντίζει όλα, τα παιδιά είναι όλα τους καλοί χαρακτήρες και από μόνα τους αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον της ομάδας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares