Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 15:43

Λάμψη, Πασαρέλα και κλήρωση της Α1 στη Νάξο

Στις 20 Σεπτεμβρίου στη Νάξο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α1 Γυναικών για τη σεζόν 2014 – 2015.

Η κλήρωση που κάθε χρόνο τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του ωραίου φύλου θα είναι φέτος φαντασμαγορική, καθώς θα υπάρξουν αρκετές καινοτομίες, οι οποίες μάλιστα θα μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ από το "summer club santana" ‘όπου θα φιλοξενηθούν οι προσκεκλημένοι.

Όμως η κλήρωση δεν θα αναδείξει μόνο το πρόγραμμα των αγώνων αφού μία αθλήτρια από κάθε ομάδα θα ντυθεί από την φθινοπωρινή κολεξιόν γνωστού σχεδιαστή και στη συνέχεια θα κάνει πασαρέλα. Συνδιοργανωτές θα είναι ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και φυσικά ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Τώρα όσον αφορά την 12η ομάδα του πρωταθλήματος, αυτή θα γίνει γνωστή το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι αυτό γίνεται λόγω του ότι η ομάδα των Βριλησσίων έχει αποχωρήσει και η ΕΟΠΕ προχώρησε σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος των ομάδων που επιθυμούν να αγωνιστούν στην Α1.

Η ομάδες που έχουν καταθέσει την αίτηση και εντός προθεσμίας είναι οι: Άρης, ΖΑΟΝ, Θέτιδα Βούλας και ο Φιλαθλητικός Λάρισας.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθούν  στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για την περίοδο 2014-2015. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών – Γυναικών.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares