Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 15:16

Φιλικό και παρουσίαση για τον Παμμηλιακό

Η στιγμή για το καθιερωμένο πια φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Κυκλάδων με τον Πανσιφναϊκό έφτασε και φέτος.

Δύο εβδομάδες πριν την σέντρα του φετινού... μαραθώνιου όπως θα διενεργηθεί βάσει των νέων κανονισμών της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Παμμηλιακός έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα του απέναντι στο φιλικό σωματείο από το γειτονικό νησί της Σίφνου.

Ο Παμμηλιακός καλεί τους φίλους του να δείξουν από αυτόν τον αγώνα την έμπρακτη στήριξη τους στην ομάδα που και φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μήλου σε αυτόν τον αγώνα θα παρουσιάσει τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, τα οποία οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενα για πρώτη φορά.

Ο Ζαχαρίας Γκούτζας, καπετάνιος και φέτος στο τιμόνι του Παμμηλιακού, πιστός στρατιώτης για 18 συναπτά έτη, θα αναλάβει το έργο να δημιουργήσει τη νέα «χημεία» της ομάδας, έχοντας το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες χρονιές, ότι όλοι οι παίκτες του (εκτός του τερματοφύλακα Θέμη Αϊβαλιώτη) θα διαμένουν και θα προπονούνται καθημερινά στη Μήλο. Στοιχείο που έλειψε ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, με τα ταξίδια ανά αγωνιστική να ταλαιπωρούν παίχτες και ομάδα (οικονομικά και αγωνιστικά).

Όσον αφορά τα πρόσωπα που αποχώρησαν από την ομάδα, δηλαδή το ολοκληρωμένο πάρε δώσε του συλλόγου, αυτό θα γίνει σε νέο ρεπορτάζ των «Μηλέικων Νέων» και του «SportCyclades», που συνεχίζουν την συνεργασία τους για 4η χρονια, μετά την επίσημη παρουσίαση τους από την διοίκηση του Μηλέικου Συλλόγου. 

Πανσιφναϊκός

Από την πλευρά της η ομάδα του Πανσιφναϊκού, στην Τρίτη της χρονιά στο πρωτάθλημα, ξεκινάει την σεζόν πιο οργανωμένη και με αισιοδοξία να παλέψει για την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Αν η πρώτη χρονιά ήταν αναγνωρριστική για τους Σιφνιούς, η δεύτερη είχε τον βραχνά του ξεκινήματος με μείον βαθμούς, φέτος είναι η ευκαιρία της. Έχοντας πραγματοποιήσει την πιο δυνατή προετοιμασία της από άποψη προγράμματος υπό το πλάνο του καθηγητή κ.Καχριμάνη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις στον θεωρητικά ισχυρότερο (μαζί με τον Αίανατα Σύρου)  αντίπαλο του ομίλου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 14/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares