Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 19:20

Με δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels η κλήρωση

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2014-2015.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο 'Santana Beach Resort' στην περιοχή της Αγίας ¨Άννας Νάξου και καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ (ΝΕΡΙΤ Sports).

Η παρουσίαση των ομάδων θα γίνει με έναν πρωτότυπο τρόπο , που θα αναδεικνύει και την ομορφιά του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ.

Οι αθλήτριες των ομάδων θα παρουσιάσουν την θηλυκή πλευρά του αθλήματος, φορώντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου του οίκου Kathy Heyndels.

Του οίκου που εδώ και χρόνια αποτελεί το συνώνυμο της γυναικείας ομορφιάς, όχι μόνο στον Ελληνικό χώρο, αλλά σε κάθε γωνιά της γης καθώς οι δημιουργίες του πλέον έχουν απήχηση παντού.

Από το 1972 όταν Kathy Heyndels ίδρυσε το πρώτο της Atelier στις Βρυξέλλες, για να συνεχίσει στην γενέτειρα της Αθήνα, οπού επέστρεψε το 1983 ανοίγοντας το Atelier της στο Κολωνάκι, ενώ από το 1986 στον οίκο έχει μπει και η προσωπική σφραγίδα του Γιάννη Τόγκου, γιού της Kathy Heyndels.

Chick ντυμένες σε loose εμφανίσεις είναι η έμπνευση της χειμερινής collection 2014-2015, οπού ο όγκος κυριαρχεί στη νέα γραμμή του οίκου.

Φορέματα αλλά και παντελόνια σε ίσια γραμμή φτιαγμένα από δέρμα με χαρακτηριστικό του το leaser cut, σε κρεπ και σε δαντέλλα ,σε classic χρώματα όπως γκρι , μπλε και total black.

Ήδη οι πρόβες των κοριτσιών έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη μικρή γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Νάξο.

Πανναξιακός ΑΟΝ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares