Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 00:17

Θετικό και το2ο δείγμα για τον ΑΟ Μυκόνου

Νικηφόρα με 1-0 μέσα από την Σύρο και συγκεκριμένα το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων πέρασε σήμερα ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος σε διάστημα μίας εβδομάδας ζευγάρωσε τις φιλικές νίκες κόντρα στον ΑΟ Σύρου (3-0 1ο ματς στη Μύκονο).

Θετικοί

Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη, που χρησιμοποίησε 2 μια εντεκάδα ανά ημίχρονο, έδειξε και πάλι τα γνωστά καλά αγωνιστικά στοιχεία που διαθέτει και επέβαλε τον ρυθμό που ήθελε στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Μύρτινα στο 35΄. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο ΑΟ Μυκόνου αγωνίστηκε με 10 παίκτες, καθώς αφού είχε ολοκληρώσει τις μεταγραφές του έχασε τον Μίλος με διάστρεαμα. Όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός ο αγώνας αυτός ήταν απλά ένα ακόμα δυνατό τεστ για τον ΑΟ Μυκόνου, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να δώσει ακόμα ένα φιλικό πριν την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων το Σάββατο (20/7) στις 16:30 κόντρα στην Άνω Μερά για το Κύπελλο.

Αρνητικοί

Όσον αφορά τώρα την ομάδα του ΑΟ Σύρου, ο Μιχάλης Μανθόπουλος είδε κάποια σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της ομάδας, που όμως δεν στάθηκαν ικανά να ικανοποιήσουν όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Ο ΑΟ Σύρου για ακόμη μία φορά φάνηκε να έχει μεγάλο κενό στη επιθετική του γραμμή, όπου πονάει ιδιαίτερα στον τομέα της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας. Στο Β΄ημίχρονο πέρασαν στο παιχνίδι και οι 2 Αφρικανοί που δοκιμάζονται από χθες, χωρίς όμως να ικανοποιήσουν, ενώ αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει στην ομάδα είναι ο "Φορ" που ακούει στο όνομα Κίνκλεϊ. Πάντως στην ομάδα της Σύρου υπάρχει προβληματισμός, καθώς στα περσινά αντίστοιχα παιχνίδια είχαν σημειωθεί ισάριθμες νίκες (3-2&2-1), όταν μάλιστα ο ΑΟ Μυκόνου αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική, γεγονός που από μόνο του υποδηλώνει πολλά για ίσως ακόμη και λανθασμένες επιλογές.

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Μανθόπουλος): Συριανός, Δημητρακόπουλος, Τερόλης, Κόκαλης, Μαραγκός, Μουράι, Τζώρτζης, Μανουδάκης, Μπαλόπητας, Σαγκινέτος, Θαλασσινός.

Έπαιξαν επίσης οι: Ξυγκάκης, Τζέιμς, Κίνκλεϊ, Βουτσίνος, Ούμπας, Φραγκιάς, Καραμαλίγκας.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μύρτινας, Αργυρλιου, Μπαλής, Κουκάς, Καρατζάς, Βλαχόπουλος, Ντομινίκ, Τόσκα, Αμπανίδης, Ράγια.

Έπαιξαν επίσης οι: Μπουρδένης, Δρακόπουλος, Βερώνης, Ντενίς, Λυκούρης, Νάζος, Μίλος, Ντεγιάνοφ, Τσέκος, Δάμαϊ.

AO SYROY-AO MYKONOY FILIKO 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares